Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakuna matata6547

Duży biust a stanik bez gąbki w miseczkach-czy to dobry wybór?

Polecane posty

Gość hakuna matata6547

Czy taki stanik będzie dobrze trzymał spory biust i czy będzie miał odpowiedni kształt?

Gość wwrrr
Jesli dobry rozmiar, a nie '85C', to powinno byc ok.

Gość domi nika
tak nawet stanik z miękkimi miseczkami ale dobrze dobranym rozmiarem będzie dobrze trzymał piersi i nada im ładny kształt gwarantuję Ci to, bo sama noszę tylko takie, a biust mam duży

Gość sdfghjkl
to zależy jeszcze jak duzy biust,każdy różnie to interpretuje.Ja mam 80H i jednak wole staniki z cieniutką gąbką. Taki bez gąbki tez dobrze trzyma biust ale mnie troche w takim piersi bolą.Taki troszke sztywniejszy bardziej trzyma je w miejscu.

Gość hakuna matata6547
Mam 90 w biuście, więc bardo duży nie jest,ale spory w stosunku do mojej figury. Mnie gąbki wkurzają, bo przez nie jest większy, a ponadto mam sporą różnicę w wielkości piersi i jedna mi wyłazi z miseczki. Poza tym latem jest w usztywnianych gorąco

Gość boemati
hakuna matata pokaz zdjecie biustu,a doradze ci jako zawodowy cyckolog ;)

Gość ewikkks
Jak będzie w dobrze dobranym rozmiarze i porządnej firmy (Freya, Cleo, Ewa Michalak, Comexim) to nie ma znaczenia, czy ona ma gąbkę czy nie ;) Pooglądaj dziewczyny na Balkonetce, jeśli nie wierzysz :)

Gość marta55
to naprawdę nie ma znaczenia jeśli stanik jest dobrej firmy. Ja przy moim dużym biuście kupuję biustonosze z Kris Line http://www.krisline.com/ . Polecam Ci je, jest bardzo szeroki wybór, więc znajdziesz i z gąbeczką i bez gąbeczki :) Polecam, u mnie fajnie trzymają biust :)