Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdechlaczek

ciąża 12 tydzień, zapalenie oskrzeli

Polecane posty

Gość zdechlaczek

Hej, pierwszy raz piszę na tym forum, sorki jeśli coś źle zrobiłam, jeśli temat już był, etc. Jestem w 12 tc, od minionej środy mam zapalenie oskrzeli. Byłam wtedy u lekarza i dostałam antybiotyk Amotaks Dis, do tego piję wapno i jem te wszystkie witaminki dla ciężarnych z zalecenia wcześniejszego. Niestety czuję sie coraz gorzej i słabiej z każdym dniem. Moczyłam nogi w gorącej wodzie z solą, piję herbatki z miodem, cytryną, sokiem malinowym, czosnek z miodem i mlekiem też już był. Czy macie jakieś porady, co jeszcze mogłoby pomóc? Jeśli do środy mi nie przejdzie idę znów do lekarza. Boję się konsekwencji i o maluszka w środku :(( nie wiem czy to normalne, aby tak długo mnie trzymało ...?

Gość co do paznokci
no to skoro nie pomaga to jeszcze raz do lekarza.

Gość co do paznokci
i nie czekaj do środy skoro zamiast lepiej jest gorzej. :O

Gość zdechlaczek
tylko problem jest taki, że mam kawał drogi do przychodni i nie chcę wychodzić na zewnątrz, tylko wreszcie się wygrzać, bo w pt i sob musiałam jechać na uczelnię i w zasadzie to wczoraj dopiero siedziałam w cieple i chciałam jeszcze dziś spróbować z tym :/

Gość co do paznokci
a nie możesz zapisać się na wizytę domową?

Gość co do paznokci
żeby ci się z tego zapalenia oskrzeli nie zrobiło coś gorszego potem. Samo siedzenie w cieple nie pomoże, skoro leki nie pomogły.