Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakwybrnac0

odwiedziny ojca po rozwodzie do matek po rozwodzie.

Polecane posty

Gość jakwybrnac0

Mam do Was pytanie - w jaki sposób uzgodniliście z waszymi byłymi męzami kontanty z dzieckiem. My jesteśmy po rozwodzie mam 3 letnią córeczkę, ojcec nie ma ograniczonych praw itp. Jednak denerwuje mnie brak regularności i ustaleń w zakresie odwiedzin ojca nawet dla dobra samego ojca. DO tej pory wyglądało to w ten sposób - ojcec przyjeżdżał po godzinie, 1,5 do mnie do domu w pon i śr, oraz zabierał mała na całą sobotę. OD nowego roku odmówiłam odwiedzin w moim domu na rzecz 1 x w tygodniu, Ojciec dziecak chce widywać 1 x w tygodniu i dodatkowo zabierać na noc z piątku na całą sobotę. CO tydzień, MI osobiście taki układ nie pasuje bo każcdy weekend jest rozwalony i o ile w tygodniu nie mam czasu poświecac tyle czasu c o weekend. NIe wiem jak z tego wybrnąć, szczerze wolałabym ukłąd tygodniowych odwiedzień i co drugi pełny weekend piątek, sobota niedziela co drugi tydzień - każdy z nas miałby cały weekend dla dziecka. A tak - jak wy sobie z tym poradziliście, nie chce ogran ojcu kontaktów z dzieckiem - ale rozbijanie weekendu na pół ja pół ty jest dla mnie bez sensu. Proszę o wasze zdanie na ten temat,.

Gość jakwybrnac0
przepraszam regularności dla dobra samego dziecka nie ojca :)