Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sił0wn1A

obniżenie libido

Polecane posty

Gość Sił0wn1A

Witam. Czy jest jakiś lek obniżający libido bez obniżenia poziomu testosteronu. Chodzi o to, że chodząc na siłownię brałem rożne odzywki zwiększające poziom testosteronu i przez to się teraz męczę... Nie chcę obniżać poziomu testosteronu ponieważ jest mi on potrzebny ze względu na uprawiany przeze mnie sport. No i myślałem jeszcze o kilku mocniejszych odżyweczkach po maturze i czy wywoływane przez nich efekty mogą zostać przez takie leki osłabione? Pytanie może wydawać się debilne ale na prawdę nie wiem już co mam zrobic.

Gość jeść normalnie
Poczytaj lub obejrzyj film o enerdowskich pływaczkach i zrozumiesz dlaczego nie chcesz jeść tych "trujących" odżywek.

Gość niekonieczny
pragnienie posiadania klaty i brzucha za którym szczają małolaty jest tak u niektórych silne, ze zabija zdrowy rozsądek. Słusznie poczytaj sobie, zamiest faszerować sie chemią, która kiedyś zrobi z ciebie wrak.

Gość Sił0wn1A
na razie to szczerze mówiąc nie rozumię Ciebie :/ jak mogę zrozumieć dlaczego NIE CHCĘ ich jeść skoro ja je CHCĘ O.O?

Gość Sił0wn1A
Ja nie chcę imponować małolatom. Mnie dziewczyny na obecną chwilę nie interesują i nie widzę, żeby miało się to kiedyś zmienić(nie jestem gejem ani asem) Ja się nie pytam co dają te odżywki tylko jak obniżyć popęd

Gość Sił0wn1A
Z resztą skąd wniosek o chęci zaimponowania małolatom jeśli pytam o coś na obniżenie popędu ?:O

"Poczytaj lub obejrzyj film o enerdowskich pływaczkach i zrozumiesz dlaczego nie chcesz jeść tych "trujących" odżywek." tak to jest jak ktoś nie odwóżnia suplementacji od dopingu. dla ignorantów białko, kreatyna, tribulus to jedno i to samo co sterydy

a twoje libido to przede wszystkim kwestia wieku. po odstawieniu różnych boosterów testosteronu ten wraca do normalnego poziomu. zawsze można też w ramach rozładowania "poćwiczyć triceps" (jeżeli wiesz co mam na myśli) cały temat dla mnie raczej jest tylko taką przykrywką, po prostu chciałeś się pochwalić że trenujesz i masz silne libido, bo jakbyś naprawdę chciał je obniżyć to byś zapytał na SFD a nie na kafeterii.

Gość Sił0wn1A
Spytałęm też na sfd. To nie ejst przykrywka: już tłumaczę: Chodzi o to, że zależy mi na efektach na siłowni(nie chcę być jakąś świnią bardziej zależy mi na rzeźbie ale nie o to chodzi..) Chodzi o to, że leki typu androcur obniżają poziom testosteronu i popęd sexualny... No ok ale skoro suple takie jak wspomniany przez ciebie tribulus, które wspomagają efekty siłowni go podnoszą to logicznym jest fakt, że androcur może te efekty osłabić... Wiem, że mam dopiero 18lat ale po prostu w moim zyciu wydarzył się coś z udziałem pewnej kobiety co skończyło się próbą samobójczą i nie chcę już ani ćwiczyć trica przed kompem(chociaż nawet nie wiedziałęm, że on przy owej czynności pracuje xddd) ani szukać innej.. Chcę się odciąć.. ale jak mówię testosteron jest potrzebny w związkuz czym myślałem o czymś co działa bardziej na podłożu psychicznym ale nie wiem co to moze być i zy w ogóle istnieje

Gość Sił0wn1A
Żeby nie było to wiem, że w związku nie chodzi o sex i niestety zawsze byłem zbyt ,,wrażliwym chłopczykiem'' i pewnie osłabienie popędu niewiele zmieni ale od czegoś trzeba zacząć

Gość Sił0wn1A
na sfd mnie wysłali do jakiegoś tematu o bólu sutka... nie widze związku więc przyszedłem tu...

Sugeruję udać się do psychologa. Twoim problemem nie jest libido tylko właśnie ta chęć odcięcia się, a także to że jesteś "wrażliwym chłopcem". związki jak i życie seksualne są naturalnymi sferami ludzkiego życia, a brak jednego i drugiego należy do patologii. brak seksu negatywnie odbija się na psychice człowieka, może powodować depresje. nie znam ani jednego środka który by obniżał libido nie wpływając na poziom testosteronu. wydrukuj sobie zdjęcie jakiejś 120kg baby i patrz jak najdzie cię ochota