Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona żonkila

dziewczyny pomóżcie błagam okres ból nie do zniesienia

Polecane posty

Gość żona żonkila

słuchajcie nie znacie domowych sposoób zeby złagodzic ból? jestem sama w domu, nie mam nic przeciwbólowego, nie dowloke sie do apteki, ledwo doszłam z przystanku do domu, myslałam ze zemdleje po drodze, nigdy az tak mnie nie bolało podczas okresu, trzęsą mi się ręce, jest mi słabo i tak cholernie boli ze nie wiem co ze sobą zrobic:( poradzcie cos:( błagam

Gość Gemma80
Domowe sposoby nie pomagaja, na mnie działa tylko Ketonal w tabletkach. 10 minut i po sprawie :) do apteki marsz :)

Gość żona żonkila
nie jestem w stanie z łóżka zejsc a co dopiero do apteki no coz spróbuje wytrzymac moze uda sie zasnąć albo zrobi sie lżej:(

Nie jestes w stanie nic zrobić a siedzisz na Kafeterii ? Troche pomyślunku zanim cos napiszesz. Ale rada to Ketonal.

Gość żona żonkila
chyba napisac cos jak sie ma laptopa na kolanach jest lzej niz sie zwlec z 4 pietra i isc do apteki 10min do apteki, sama pomysl...:o

nie wiem, jak ja miałam bóle miesiaczkowe to przysłaniało mi to myślenie i nie siedziałam na forach internetowych. A jak masz takie dolegliwości to proponuje udać sie do ginekologa, mi przepisał tabletki anty i po kłopocie a dodam że bóle miałam silne do tego stopnia że mdlałam.

Gość żona żonkila
mi sie zrobilo slabo jak jechalam autobusem ledwo doszlam do domu, polozylam sie, w dosc smieszej pozycji ale mi tak lżej troche, do gina juz sie zapisalam

Gość kklljhj
gorąca herbata miętowa i połóż sobie termofor na brzuchu

Gość gość
Mam bardzo bolesne miesiączki i jedyne, co mi wtedy pomaga, to pyralgina. Działa szybko i radzi sobie z naprawdę silnym bólem. Polecam