Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on mnie doprowadza do szalu!!!

mlaskacz!!!

Polecane posty

normalnie nie moge!!! mam w pracy goscia ktory siedzi kolo mnie i on strasznie mlaska.. siorpa, mlaska i miele ta geba jak krowa, cale biurko upierdolone... doprowadza mnie tym do szalu!!!!!!!!!! ok niech sobie je co chce, i kiedy chce ale po cichu!!!!! mam ochote go zajebac za to mlaskanie! teraz jest lunch i zre bulke, na pietrze wyzej i nizej go slychac!!!!

Gość hwdpxx
moja mama też ma ten problem bo ja i tata to samo nawet się wścieka jak kroję nożem no cóż niestety to nie moja wina i choć próbuje to zmienić to wychodzi jeszcze gorzej

niech se ma, to jego syf... ale czy ja musze tego mlaskania sluchac? w zyciu nie spotkalam osoby ktora tak mlaska!!!!

no kurde, jak sie je to sie wydaje dzwieki, no nie ma bata by bezglosnie cos zjesc, ale u niego to przesada widze ze ludzie tez to zauwazyli, ale nikt nic nie mowi, a on siedzi kolo mnie.... mam ochote wziac mu ta bulke i go nia udlawic no juz nie moge...

Gość krysteki
z mlaskaczem nie wygrasz..taka jego natura

moze mu powiem "mozesz mlaskac glosniej, bo chyba Cie jeszcze w drugim budynku nie slyszeli jak zresz!"

Gość egjssdfjk
podejslij mu na maila link do tego topu :P

chyba mu podrzuce jakiegos anonima powycinanego z gazet ja sie nie nadaje do pracy wsrod ludzi powinni mnie zamknac sama ;/

Gość December 2011
Ty masz mlaskacza a ja mam mlaskaczkę. Siedzi na przeciwko mnie, siorbie herbatę (nawet zimną), mlaska, i językiem wyciąga sobie resztki z zębów wydając dziwne dźwięki. Najlepiej jak zje i ktos do niej dzwoni a ona dalej cmoka w zębach.

Gość HMS...RFSS...Petard
A już myślałem, że temat o Kaczyńskim:( Szkoda

Gość ja pierniczę
może to mój ojciec haha on też cholernie mlaska i ciapka że mnie kurfica strzela :o i nie mogę być w tym samym pomieszczeniu kiedy on je, nawet przez zamnięte drzwi wydaje mi się że go słyszę i muszę muzykę głośno ustawiać i jak w autobusie czy gdzieś ktoś mlaska to szlag mnie trafia strasznie tego nienawidzę :o

Gość do jasnej ciasnej
To identyko jak mój mąż. On mlaska,tak jakby chrumka i coś strzela mu w żuchwie,na początku posiłku zawsze,ale to zawsze coś mu utkwi w prawym kąciku ust i tak je z tym kawałkiem czegoś,aż do końca posiłku. Nie wiem jakim cudem mu to nie odpadnie i że on tego nie czuje?Obserwuję go i tylko żołądek mi skręca, bierze mnie na wymioty i w ogóle mam go ochotę czymś walnąć,ale nic się nie odzywam,cierpię w milczeniu bo wiem że znowu zjem niedużo.

Gość Nie paryżanka
do " do jasnej ciasnej">>>rewelacyjna metoda na odchudzanie. opatentuj!!!:D:D:D

Gość do jasnej ciasnej
Taki mam w tym cel- schudnąć. :)

Gość nokhsaewka
Mój mąż nie nawidzi mlakania ,chrupania i w domu nie jemy orzechów,jablek i innych chrupiących żarć ale najlepsze było jak pojechalismy do Chin na wesele a tam 500 osób mlaskało i chrupało i ciamkało bo to znaczy że smakuje .

Gość LOL2012
Dzisiaj w pociągu siedziała taka stara baba, paniusia. Wymalowana i wystrojona, a zęby miała takie żółte i ciągle coś mieliła w tej mordzie. Jęzorem sobie resztki jedzenia wydłubywała. Strasznie mnie to wkurwia :/ Niech lepiej zęby myje.

Ja jeszce po wszystkim dlubie wykalaczka w zebach,zaciagam powietrze i glosno pierdze odbytem zeby wszyscy slyszeli.

no ja mam tego mlaskacza naprzeciwko, a obok siedzi kobieta, ktorej sie ciagle odbija... i to na glos! nic sobie nie robi z tego, tylko ciagle slysze "skjuzmi.." rzygac mi sie w tym biurze chce... nie nadaje sie do pracy z ludzmi...