Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakim chujem trzeba byc

NIE MOŻNA JUŻ POBIERAĆ Z WRZUTY!!!!!!!!!!! koniec świata

Polecane posty

Gość jakim chujem trzeba byc

ale jestem wkurzona! jeszcze o 1 w nocy mozna bylo a teraz taki komunikat że coś tam zostanie ujawniona informacja...czaicie?!??

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
game over

Gość i juz znikad nie bedzie mozna
nareszcie koniec zlodziejstwa jak chcesz posluchac muzy albo obejrzec film to idz do empiku i se kup a NIE KRADNIJ

Gość lord stront
Zupełnie nie wiem o co chodzi? Akurat w tym wypadku nie ma żadnego problemu. Skoro słuchasz, to ściągasz na dysk i masz zapisane. Albo odszukaj w cache, albo ściągnij jakiś program do pobierania. Download Helper jest fajny prosty. Pracuje pod Firefoxem, chyba, że jako osobna aplikacja też, tego nie wiem. Obsługuje mnóstwo serwisów, oczywiście wrzutę, you tube... Przed chwilą próbowałem coś pobrać z wrzuty i działa bez problemu.

Gość lord stront
Spróbowałem też Twoje linki i tak samo bez najmniejszego problemu. Żadnych komunikatów. Ja nie korzystam ze stron do pobierania, bo to jest tylko zawracanie głowy.

Gość lord stront
A niech se kurwa rejestrują? Niby co? Że wysłuchałem nagrania? Jeśli zastosujesz najprostszą ale czasem kłopotliwą metodę (bo trzeba umieć znaleźć w cache dany plik) to jedynie fakt posiadania go na dysku, może być obciążający, pod warunkiem, że zrobią Ci nalot na komputer, bo przecież jesteś jedną z milionów osób, która codziennie słucha muzyki z wrzuty, czyli de facto zapisuje dany plik do odpowiedniego folderu. Potem on stamtąd jest automatycznie usuwany. Po prostu zrezygnuj ze stron do pobierania i kopiuj z folderu cache. Nie mam teraz czasu aby opisać dokładnie jak to się robi, tym bardziej, że to też zależy od tego jaką stosujesz przeglądarkę i w jakiej wersji. Najlepszy jest nie za nowy IE, bo tam chyba najłatwiej znaleźć przesłuchany plik w odpowiednim folderze. Można znaleźć opis tego w necie. Jest możliwe, że zaczną łapać wielu, ale ciągle jeszcze mało prawdopodobne. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, jakie ilości ludzie ściągają i wysyłają na serwery. Tacy ściągacze, jak Ty, albo ja, giną w tym. Owszem już kilka lat temu w USA ukarano konkretne osoby za ściąganie mp3, ale w tej chwili w warunkach polskich, nie robiłbym paniki.

Gość lord stront
Podaj link, który tak ciebie zaniepokoił. Chętnie później zobaczę co to jest?

Gość a mnie dobija i wnerwia
fakt, że youtube był nie tyle sposobem na darmowe słuchanie muzyki (chociaż nie, wcale nie darmowe, bo ja przecież płacę za internet!!!) co przede wszystkim źródłem informacji o muzyce. Gdyby nie youtube to do dzisiaj nie miałabym pojęcia jak się nazywają wykonawcy 80% muzyki którą kiedyś gdzieś tam usłyszałam w radiu lub nawet nie w radiu, bo radio przykładowo RMF to ma w swoich zbiorach może z 10 płyt i puszcza jedne i te same kawałki na okrągło i tak już chyba od niecałej dekady. Zupełnie jakby nam chcieli pranie mózgu robić. Nie wierze że facet który w tym radiu puszcza tą muzykę to jej słucha bo by zwariował. Na pewno puszcza po raz kolejny jedno i to samo zdejmuje słuchawki. Dlatego radio ani nawet telewizje muzyczne które puszczają jakieś jedne i te same shity nie są w stanie spełnić moich potrzeb informacyjnych. Ja mogę iść do empiku ale skąd ja będę wiedzieć że coś jest warte kupna!???!!! Żeby coś kupić to trzeba najpierw usłyszeć!! Będę chciała np. przesłuchać repertuar jakiegoś zespołu którego np. jak żyje na tym świecie 30 lat tak nigdy nie usłyszałam go w radiu ani TV (jest takich wykonawców od groma, w zasadzie stanowią oni większość muzyki) to jak ja mam niby się dowiedzieć że grają fajną muzę. No jak ? Telewizja i radio są bardzo bardzo ograniczone. W telewizji jest tylko Rihanna z jej symboliką masońską. Poza tym ja nie będę kupować płyt w czasach gdzie królują mp3-ki!! I nie będę kupować całej płyty tylko dlatego że mi się ta jedna piosenka podoba. To jest głupi zamysł artysty i wytwórni które traktują płytę jako jakieś dzieło którego nie można podzielić na części. Dla mnie to jest strata kasy.

Gość Elez
Jak nie z wrzuty to wypróbujcie pobieranie z http://www.filefox.pl Jest o wiele szybciej i nie ma limitów. Sam się dość długo miotałem po różnych stronach w poszukiwaniu plików aż w końcu wpadłem przez forum na ten serwis i jest spoko.