Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blobby89

problem ze skórą po depilacji

Polecane posty

Gość blobby89

Witam Otóż chciałam się podzielić z wami moim dość uciążliwym problemem który męczy mnie od kilku lat mimo,że byłam z tym u dermatologa,dostałam leki,maście i takie tam.Nic nie pomogło. Odkąd zaczęłam depilować uda pojawia się cała masa czerwonych,wypełnionych ropą krostek,czasem są bolesne i swędzą,przez to nie mogę zakładać krótkich rzeczy odsłaniających nogi.Golę nogi maszynka gilette,używałam plastrów,kremu do depilacji eveline,a teraz żelu do golenia sensual z Joanny.Nic to nie zmieniło.To dla mnie krępujący problem.Czy mogę prosić o jakąś radę? dostałam mnóstwo antybiotyków od lekarza,doustnie i w maściach,różne witaminy i nic.To wyskakuje parę godzin po depilacji,potem powstają ciemne blizny,często zgrubiałe,które z czasem bledną.Po depilacji bikini tez miałam takie coś,swędziało,bolało i szczypało,ale wraz z częstotliwością depilacji tamtych miejsc,to zniknęło i nie jest już tak uciążliwe,tylko te nogi mnie gnębią strasznie:(

Gość jojojojojojtyyryrt
tey tez to mialam ! jezu na poczatku bylo ok troche bolało ale za pare dni jak mi wywalilo pryszczy na udach az do lydek to myslalam ze padne takie wielkie ropniejące ze nie moglam ubrac spodni. poszlam do lekarza to powiedzial ze to objawy dżumy trądu czy jeszcze jakiegos cholerstwa . lecze sie juz 76 lat i nic! teraz mam zamiar golic pachy ale jak sobie pomysle ile pryszczy ma mi wyjsc to chyba zrezygnuje ....