Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię Jabłka

o ja pierdziele,zobaczcie jak oszukują na allegro

Polecane posty

Gość lubię Jabłka

te kozaczki moja córcia dostała od babci z takiego sklepu"nie wszystko po 5 zł"i one kosztowały właśnie jakoś chyba 5 czy 6 zł a tu jakieś babsko sprzedaje je za 10zł!!!ja pierdziele.http://allegro.pl/kozaczki-i2061220948.html

Gość lubię Jabłka
no nie,i w dodatku one są jeszcze używane!!!a nowe kosztują 5 zł ze sklepu!

Gość melania farmerka
jak mozna kupic człowiekowi buty z 5 zł?? przecież to jakies toksyczne badziewie, jak mozna tak krzywdzic dzieci szoooook. dobry but to podstawa

Gość o boze..........
Pomijam fakt, że te buty to totalne badziewie a kto i za ile je sprzedaje na allegro, to jego sprawa! Ja bym za darmo ich nie wzięła...

Gość lubię Jabłka
jak byście nie zauważyły to kupiła mi je babcia córci,czyli teściowa,leżą teraz w szafie,nawet nie dam nikomu bo co sobie o mnie pomyśli,ale już szczytem jest sprzedawać je za 10 zł i to używane.To przykład na to co ludzie wystawiają na allegro.

Gość yhtjhrjdekt,glufdkygmb
To jeszcze pikuś. Najbardziej mnie szokuje aukcja "sprzedam zdjęcie Nokii". Cena wywoławcza 1 zł. A na koniec aukcji było 750 zł !!!

No i co z tego :) a w sklepie jakoś Ci nie przeszkadza że właściciel kupuje w hurtowni rzecz za 20 złotych a sprzedaje za 120 :p

Gość lalalalalalala
pfff też mi przebitka.. Koszt wysyłki ma tani, za allegro musi zapłacić. .. czego szukasz sensacji tam gdzie jej nie ma? jej brocha za ile co sprzedaje? żal ci ze baba 2 złote zarobi?

Zresztą ludzie są też nierozsądni :p jesienią wystawiłam trzyletnią kurtkę po mojej siostrze z Coccodrillo na licytację od 20 zł a sprzedała sie za 180, kiedy w sklepie nowa kurtka tej firmy jest w podobnej cenie :p no ale to już nie moja wina, nie mogłam przecież w licytacji przeszkodzić :p

Gość to nie jest
oszukiwanie Kupujesz lub nie, twoja sprawa. Max 2zł zarobku, a do tego wyjście na pocztę, w sumie nic. Ja po 2 przejściach zdzieram fleki za 12zł