Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana8787878787

Objawy ciąży są a test negatywny

Polecane posty

Witam! Przez pół roku brałam tabletki anty. Tak normalnie jak pisało w ulotce lecz podczas wyjazdu nad może na wakacjach lekarka mi powiedziała, że mogę brać tak by okres mieć co 3 miesiące, bardzo się ucieszyłam ponieważ właśnie na sam wyjazd miałam mieć miesiączkę, tak więc zaczęłam je brać tak jak mi doradziła Pani doktor. Wszystko było dobrze bez najmniejszych problemów, które się niestety zaczęły w dniu dostania miesiączki po 3 miesiącach a wyglądały one tak że z sutków po dotknięciu piersi leciała mi „woda udałam się z tym do mojej ginekolog, która poradziła mi całkowite odstawienie tych tabletek chociażby na jakiś czas, jednak uspokoiła mnie troszkę mówiąc mi że wielu kobietom się to zdarza podczas antykoncepcji branej w taki sposób jaki mi wcześniej zaleciła. Posłuchałam ją i odstawiłam je. Lecz Pani doktor ostrzegła mnie że po odstawieniu ich będę miała bardzo obfite i bolesne miesiączki, jednak tak się nie stało ponieważ z miesiąca na miesiąc mam coraz bardziej skąpe i bez bolesne, niemalże niezauważalne, co mnie bardzo dziwi ponieważ wcześniej przed braniem tabletek miałam tak bolesne miesiączki , że aż zdarzało mi się mdleć. Jednaj jakoś dalej nie zabezpieczaliśmy się z partnerem po odstawieniu ich i teraz czyli właśnie po około 3 miesiącach po odstawieniu zauważyliśmy zmiany w moim ciele takie jak: mam coraz skąpsze okresy, w tym miesiącu to były tylko plamienia 6 dniowe, trochę powiększyły mi się piersi i są bardzo wrażliwe na dotyk, miewam także dziwne zachcianki „dżem + majonez itp. :/ , ciągłe mdłości i jeszcze częstsze zgagi, przez drugi miesiąc miałam ciągle zaparcia, które już całkiem zanikły, załatwiam się minimum raz dziennie, a także niemalże cały czas chce mi się siusiać i spać i co najbardziej jest widoczne mój brzuch stał się jakiś „dziwny wygląda on całkiem inaczej niż zawsze(ponieważ jestem bardzo szczupłą osobą 164cm wzrostu 49-50 kg wagi) co jest niepokojące ponieważ się STRASZNIE zaokrąglił że niemalże nie widać mi kości miednicy, jest wystający w miejscu macicy i twardy, w ogóle stał się dużo większy wygląda na typowo ciążowy brzuszek, kolejnym objawem są nowe małe „żylaczki na łydkach, obolały krzyż i brak możliwości noszenia przez dłuższy czas butów na obcasach co lubię najbardziej, kilka razy się także zdarzyło że miałam dość opuchnięte stopy, a jednak robiłam 2 razy testy i oba wyszły negatywne. Myślę o wybraniu się do ginekologa na próbę ciążową z krwi ale obawiam się znowu negatywu .. Mogłybyście mi coś doradzić? Z góry dziękuję!!!

Niby nie ale jeśli znowu wyjdzie że nie to już totalnie nie będę wiedziała co o tym myśleć..i nie wiem czy by jeszcze nie zaczekać żeby był on może bardziej wiarygodny..??

Co byś Ty/Pani o tym myślała jeśli by znów wyszedł negatywny?