Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

do rozjasnianych blondynek:)

Polecane posty

mam pytanie,czy ktoras z Was majac rozjasniane wlosy(mam jasny blond i troszke ciemnych pasemek) uzywala szamponetki w ciemnym kolorku(jakies odcienie brazu). chcialabym zobaczyc jak bede wyglada a w ciemnych ale boje sie trwalego koloru...moje pyt brzmi: czy braz zmyje sie calkowicie z blondu? slyszalam opinie ze moze nie splukac sie do jasnych.

toz to cipa nie chlop to tez moja fryzjerka powiedziala..ze moze sie zmyc...i bedzie ok,a moze pozostac. i ze ona na to gwarancji nie da ,dlatego odradza. Carrie..co do takich eksperymentów ,odnosnie henny nie slyszalam opinii. a Ty kladlas ją na rozjasnione?

CarrieBradshaw-Preston aaa co do firmy to Mariona nie kupilabym z kilku powodów: tez slyszalam negatywne opinie o tych farbach,dwa ze tu nie ma nawet,a 3 jesli juz bym inwestowala to wole cos renomowanej firmy jednak.

ja raz paletke nałożylam kolor został nie zmył sie był okropny szczeż odradzam

dziekuje kochane za opinie..no nic cos czuje ze zostane jednak blondynka:)jeszcze raz dzieki za szczere opinie..nie zaryzykuje.pozniej bgym siedziala i wyla:P a nastepnym razem zamiast myslec o glupotach pojde sprztac:P ;))