Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnabezdomnaaaabezdomna

czy jestem chory umysłowo?

Polecane posty

Oto jest wątek, w którym podjęłam sie odpowiedzi na to pytanie. CO TO JEST CHOROBA PSYCHICZNA inaczej CHOROBA UMYSŁOWA. Bo wiecie - nie obraźcie się ale w pierwszej pracy za granicą miałam szefa, na którego mówili Saddam Husajn i twierdzę, że on jest CHORY UMYSŁOWO ten człowiek - ten gość. I jestem jego ofiarą. Twierdzę tak wiecie na podstawie samobójstwa w 2 pracy CO JA TAM ROBIŁAM? I wiecie ja miałam porozmawiać z tą laską i tak dalej, ale jak? Po prostu znalazłam się tak przez chorego umysłowo szefa, który nawet nie ujawnił, ze chory umysłowo jest bo ja się leczyłam na łeb i nie dostanę pieniędzy - a są ludzie, którym lekko wiecie wytkniecie chorobę umysłową. Nie muszą się leczyć. Na przykład gość, który uważa - ŻYJĘ WIĘC MAM RACJĘ. Czy jest zdrowy czy chory na umyśle i tak cała kasa moja a tak wiecie jest to kolejna ofiara zboczeńca się dowiem - tyle ile. On po prostu powinien psychiatrycznie sie leczyć. I to jeszcze nic nie znaczy. Znaczy coś to leczenie w momencie jeśli zostanie zdiagnozowany i tyle. ŻYJĘ WIĘC MAM RACJę przykro mi ale dla mnie jest to myślenie człowieka chorego umysłowo - żyję więc mam rację. Ja nie mogę :(

Wiecie po domu dziecka przynajmniej byłabym psychologiem i takie studia miałyby sens. No ta biola - rok starczył. Liceum? Bez tej literki r - historia, archologia - tyle z liceum. Prawo sie dowiem. No wiecie - prawo-lewo. Ale ta choroba umysłowa to wiecie ja się nie dam w tej pierwszej pracy. Wybaczcie. Po pierwsze nocki. No to miała być praca na dniówki i wiecie tę laskę co sie powiesiła teraz - następna - to mąz petem wypalał i tak jej potrzebował. Zawsze sobie na nią palił i wypalał ją bo bym sie z nią CHOĆ TROCHĘ zgadała, ale miałam szefa sadystę i tez mnie wypalił petem i nie umiałam sie z nią zgadać bo? To samo :( I tyle. I ona sie chyba powiesiła. Ale to nie moja sprawa już i tyle. Niestety :(

Gość chujowa to klasa
cześć owieczko:classic_cool:

Gość chujowa to klasa
cześć owieczko :classic_cool:

Wiecie mój los był marny bo w SP pytali sie dzieci literka, cyferka, figura - a wszystko pokręciły. Miały wiedzieć same. Nie wolno sie pytać. I tak mi poleciala szkoła wiecie. I ja sobie wiecie MOGŁAM przyjść do podstawówki po problemach w szkole i tyle. Po co się tak pytały? To skończyły marnie. A JA? i tyle. I co jeszcze? Acha z tym Szekspirem to mają rację te osoby co wiedzą, że się powiesił i tyle te. I żona też i dzieci 3 sieroty. Bo tak i już :( Bo teraz będzie że Afrykanka wiecie gwałcicielka bez znaczenia zapiski bo nie filolog. FILOLOG bo miała 3 dzieci wiecie. I zostaly sierotami w pewnym sensie? No tyle ile, ale 3 dzieci i Szekspira tak ma i tyle. Bo oni wszyscy na mnie za filologa, ale rady mi nie dadzą. Afrykanka moja jest, a caryca też - tyle ile bo dziecka ze mną nie ma. Ale też i nie po mnie. I za tę laskę teraz. Ale to nie ja - ja męża bym petem nie wypalała - najwyżej rozwód. To jestem ja i tyle :( No i za to mam pretensje do zera na nockach - co to jest za wypalanie petem? To wiecie powinno być coś na to i tyle. A ogrywanie rośliny? TO SAMO. I to już mam wiecie takie cos. Jak się przed tym obronić. Palić może gromnicę? Ja wiem? I tyle :(

Wiecie - napiszcie co sądzicie o wypalaniu ludzi petem? Jak to zwalczyć? Bo nienawiść, złe życzenia? Wypalanie petem - co z tym można zrobić? Na razie idę cdn.

Wiecie jak ktos Saddam wypala petem to rację ma, a tak? I tyle. SZEKSPIR - to ja to wymyśliłam wiecie. Że to jest Szekspir ale tylko tak. I na niego to działa PO MNIE - nic nikomu nie zrobi, a tak to się srajcie. W pracy go trzeba wypalić albo pety przy sobie na niego i tyle. Wiecie co dobrze działa na niego? PET W BUCIE. Kot w butach - pet w bucie. Bo oni na mnie KOT W BUTACH i po mnie - MOJA KASA ich - bo im powiedzieli, że dostaną kasę jak mnie ograją bo nie powinnam żyć TAKI WYGLĄD. No cóz... i teraz wiecie już na nich i koniec. Anglia nie powinna istnieć BO TAKI WYGLĄD i tyle :( I to wszystko. No i koniec :( Pet w bucie i po wszystkich - i tego mi zabrakło w ogrodnictwie bo tego nie wiedziałam. To jest gorsze niż wszystko. I to się nie powinno stac, że mnie Arab wyrzucił. Po prostu z czasem po nich. Ja się tam nie poddałam. ZA WYGLĄD i tyle 🌼

Wiecie gdyby nie to,że nie jestem oddana babci do Anglii to ten Saddam co mnie obchodzi. Tylko tyle. Mnie w ogóle w Polsce nie powinno być i tyle. A nie mój brat TEŻ WISI i tyle. Ale mój brat, ojciec go nie dał. Bo powinien wisieć on a nie ta laska z 2 firmy i ja się za nią nie dam. Bo nie i już :(

Wiecie - szkoda, ze nie piszecie, ale powiem wam JA MAM RACJĘ :( ŻYJĘ WiĘC MAM RACJĘ. Ja idę na jakieś fora PSYCHICZNE wiecie pytać sie CO TO MA BYĆ? I wiecie - nie miejcie do mnie pretensji o nic bo to w ogóle nie ma sensu i tyle. I powiem wam mam banków nie dać, ale mam parlament szkocki za to i tyle. A banków mam nie dać bo to nie ma sensu - w Anglii to wariaci - to nie ma sensu rozmowa. I powiem wam taka sprawa - oni mi POMÓC chcieli - zbieranie ksiażek na amazon.de DLA MNIE??? No to sama kasa. A sklep ogrodniczy? Nie ma szans. No to by miało NORMALNIE sens wiecie - matka po szkole ogrodniczej , dziadki dyscyplinarka - że niesłuszna. I wiecie TYM BARDZIEJ miał mnie ten ogrodnik zatrudnić i tyle. I wiecie co ci ludzie w Anglii robią i wiedzą no to wiedzieli chyba, że służba założyła ogrodnictwo i na początku wiecie musiało być gdzieś pod Londynem, ale po wojnie chyba wzięli i przenieśli wszystko do Szkocji i tyle. I pracowały tam SAME ZERA wiecie i tyle. I sie działo. Ja to dokładnie będę wiedzieć - bo to jest istotne dla mnie, ale wiecie banków nie mogę dać bo jestem skasowana za wygląd ze zdjęć. No wiecie po pierwsze gdybym wiedziała, że te zdjęcia są na pokaz to bym dupę wystawiła a nie głowę i tyle to wszystko warte wiecie. I sie nie dam. I też wam radzę. No to jeszcze telefon można zrozumieć - ZDJĘCIA. No to tzw. penfiend a nie ojciec. Chyba że ojciec siedzi w kiciu to wtedy zdjęcia nalezy ładne robić, a tak? I tyle. A od 11- 15 roku życia to ja miałam ogranie rodowodem i nie dałam rady z moim rodowodem na ADOLFA żeby sie nie śmiać. I wiecie ten Saddam to tylko, że wygląda NIC POZA TYM. No ale wiecie - czy model musi być inteligentny? Ta caryca też wiecie - jak chciała tą carycą być to miała mu pomóc karierę zrobić. I wiecie jaki to był związek? JEDEN TOKS. Ona myślała o sobie, a on myślał o sobie. Bo wiecie - choć 1% by mu pomogła, młodszy był i w ogole - to ona zaczęła, a on se zrobił z niej kurwę i koniec. No i zapłacił jej jako kurwie. To miała wziąć i za matmę I BY ŻYŁA. A tak? I CZEMU NIE WZIĘŁA ZA TĘ MATMĘ? Taka była. I tego wam nie powiem bo nie i już. A ten Goethe w Berlinie istnieje? Tam miał maturę ten brat mój zrobić. Naprawdę. Był wart tej matury tam i TAK MIAŁBY MATURĘ JAK NALEŻY - w Berlinie wiecie W GOETHE. A tak? Jakaś tam matura. W Goethe w Eidhoven sie dowiecie. A to Eidhoven... najgorsza melina w Holandii. Taka Warszawa - taka wiocha i tyle. Tylko sie to nazywa i tyle. Venlo nie no to Eidhoven. I wiecie jak spławia sie Eidhoven? KOMPOTEM. Saddama tak nie spławicie ale Eidhoven tak. Na niego trzeba pierdnąć. I mieli mnie zostawić bo on ma koleżankę, ktora sie powiesiła zapierdziawszy się na śmierć i tyle. I koniec :( I to jest DLA MNIE jego koniec wiecie. Z 1 dzieckiem i tyle. No cóz... może być róznie, ale taki koniec bym widziała i tyle. I wiecie ani w ogrodniczym w Polsce - nic. By sie wstydzili. I sie śmieją, ze matka się powiesiła bo po dyscyplinarce zostało jej królewskie ogrodnictwo i wzięła i sie powiesiła. Nie - jeszcze parlament szkocki jej został do obrobienia i tyle. Oni tego nie rozumieją. Nie rozumieją jak ważny jest parlament szkocki. Oni mnie nie doceniają i tyle. No ale cóz... Joko Ono docenią, a mnie nie. Bo była mężatką i dzieci ze swoją opinią nie miala. I robią jej opinię, a Lennon może być. Wiecie - jedynie, że bez podstawówki wiecie i dziecko kurwy z burdelu. Taki poziom. I widzicie - nie przesadzili z zębem by było I KASA DO NIEMIEC i Merkel może córkę okraść bo BYŁA TEGO WARTA - za Saddama. Ale nie - bo widać że przesadzili z zębem i nic się nie da zrobić. Ale nie rozumieją czemu. Jednak to nie moja sprawa. I tak mam babcię - 2 rzeczy i nie dadzą mi rady i tyle. A Janina że zabita to zobaczcie W OGÓLE SIĘ NIE LICZY - co ten Saddam wyprawia. No to jeszcze tych 3 samobójców z holenderskim, zeby nie było że kościół sie nie liczy, a to to nic. No wiecie co... no to szanowali ja czy nie. No tyle ile sie dowiem. Bo tak i już. Bo ona zęba nie miala i ja tak wiecie - troche jej unikałam PRZEZ OPINIĘ i tyle :( No ale... no wiecie trochę to przesadzone wszystko i tyle :(

Wiecie jakby wiedziała ta pani Janina jak jest to by se tego zęba wstawiła - naprawdę. To Saddam miał być bez zęba, a ona pracując na ząb miała - DOSŁOWNIE. Miała na ząb i już :( I wiecie - no ja się tak dziwnie czułam jak z nią pracowałam. Ale codziennie to samo, wszystko to samo... i wiecie raz nawet pierdnęłam w tej pracy na tym stanowisku. I tyle. Ale rodowod na magazyn tam mam i tyle :( Żeby nie było że sie obijałam tylko wiecie - ile tych nocek i koniec :(

Rodowód na magazyn jest ważny bo można isć do sklepu nim i sprzedawać. I jeszcze o jedzenie im stałam i życzę im TAK ŻLE że pojęcia nie macie. Bo miałam codziennie latać do biura przy Saddamie, a przy nim się wydawało, że nie trzeba i bym go powiesiła. Ale ja go nie dałam ALE CZEMU? Bo uważałam, ze ma pracę za wygląd, nie ma za dużo kasy i jest niemoralny. I tyle. Jakaś rodzina patologiczna. Ze mu cieżko w życiu. Tak uważałam wiecie. I za to pokój na dziwki. No cóz... miałam go olać - ale nie byłam tak matematyczna jak dziś. Wiecie co... to jest skomplikowane. Drugi raz to samo w życiu mi się przydarzyło tylko dlaczego tak na mnie - bo w sumie miałam od razu iść, ale nie umiałam? Nie rozumiałam tej pracy, a poza tym wiecie ile to tych prac i po miesiącu wiedziałam, że mi nic nie zrobią. Bo jeszcze się bałam i w ogole. No ale dalszy ciąg to była makabra. Wiecie w domeczku. No i mnie zaraz wyrzucili - za niego. I CO ON ZROBIŁ? Pokój na dziwki? A nie mógł powiedzieć - srał ją pies? Nie mógł tak powiedzieć? I tyle :( Bo ja juz lecę matmą i sie nie dam. Co mnie on obchodził? Ot tam, żeby nic na mnie, ze go wyjebają. Takie coś. I że przeze mnie. Ło kurde - takie Saddamy jak i on. Ale on jeszcze kompletnie zwichrowany umysłowo jak dla mnie i tyle. ŻYJĘ WIEC MAM RACJĘ, a jak umrę to co? To już nie mam racji. I dlatego żyję, tak? Idiotyczne jak dla mnie. Nawet po maturze. Albo tylko z maturą i tyle :(

Wiecie naprawdę jak macie na kasę adoptować dzieci TO PRZYNAJMNIEJ powiedzcie im, że jest jakaś kasa i tak je wzięliście. CO ZA BEZSENS i tyle. Bo ja wiecie jedynie obiad miałam całe życie, a reszta? I powiem wam JAKI TO JEST STRACH. Ale domem dziecka to mogłam szantażować no ale wiecie całe życie wojna by była i tyle. Że wolałabym dom dziecka niż to, ale by mnie wysłali i to byłby koniec bo do adopcja??? to po prostu zabranie dziecka, którym nikt się nie przejmował. I CAŁE ŻYCIE TAKIE MAM - jedno wielkie znęcanie sie, sadyzm. I nikt tego nie zauważył? Dziwne - lecz prawdziwe. Nawet te studia? 15 lat jakieś siostry? Nie wiem :(

Zeby wiecie ten Mengele choć tyle mi powiedział, ze dziadek z kopalni poszedł na budowę. CHOĆ TYLE!!! Ani tyle. Jeszcze 1% normalna bym była, a tak? I tyle :(