Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zumi 33

Musze sie zaopiekowac

Polecane posty

Gość zumi 33

Hej, musze sie zaopiekowac malym psiakiem pod nieobecnosc mojej mamy, ktora musi wyjechac na 2 tygodnie. Mam taki w zwiazku z tym problem, bo wolalabym wziag go do siebie na ten czas, ale boje sie, ze on zabardzo sie do mnie przywiąże i kiedy mama wroci nie bedzie chcial z kolei tam wracac. On w ogole od poczatku sobie mnie upartzyl i jak odwiedzam mae, a potem wychodze, to psiaczek piszczy i nawet mu lzy z oczu lecialy. Co mi radzicie? A jeszcze jedno to jest psiak ze schroniska.

Gość paczuciucia
Wez do domu, tzn jak Ci wygodniej, odwiedzaj go potem regularnie i bedzie dobrze:) lubi Cie bo jestes mlodsza od mamy.

Gość paczuciucia
patrze, ze slabo Ci radza;p powiedz mamie zeby koniecznie kupila na wyjezdzie psu jakas zabawke i jak wroci od razu mu ja dala;p to dziala;p pies bedzie szczesliwy i nie zechce juz do Ciebie

Gość zumi 33
tez wlasnie mam takie wrazenie, ze dlatego mnie lubi i sie zastanawiam czy jest szczesliwy z moja mama, bo ona tak sie nie bawi z nim jak ja, nie chodzi na takie dlugie spacery. On ma dopiero 9 miesiecy no i tez byl w schronisku, nie chce mu dlatego zmieniac znow miejsca zamieszkania, ale tak byloby mi wygodniej, sama juz nie wiem.

Gość zumi 33
Mowisz, ok bede miala to na uwadze z ta zabawka. Polubilam tego psiaczka i nie chcialabym mu dostarczac takich emocjonalnych hustawek.

Gość maturks4
To nie kot. Możesz z powodzeniem zabrać go do siebie do domu. Ale mama po powrocie musi mu poświęcić trochę więcej czasu i dać "do zrozumienia", że jest bardzo akceptowany. A ty ogranicz swoje "stosunki" z nim do krótkiego przywitania i jeszcze krótszych zabaw

Gość zumi 33
Ok dziekuje za wszystkie rady, zastanawiam sie jeszcze nad rozwiazaniem, zeby jeszcze kogos wciagnac w ta opieke, zeby nie byl tylko ze mna, zeby sie tak nie przywiązal, Albo zeby jednego dnia byl u mnie, a drugiego w domu u mamy.