Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingaaaaaaaaaaaa

Nieszczęśliwie się zakochałam i nie wiem co zrobić ;(POMOCY

Polecane posty

Gość Kingaaaaaaaaaaaa

Witajcie, piszę tutaj bo już nie mogę sama ze sobą wytrzymać.. Zakochałam się nieszczęśliwie w pewnym mężczyźnie i nie mogę przestać o nim myśleć. Chciałabym porozmawiać z osobami w podobnej sytuacji i poszukać pocieszenia:( Zacznę od początku, poznałam go przypadkowo i od pierwszego wejrzenia mi się spodobał. Z czasem wymieniliśmy się numerami i zaczęliśmy ze sobą utrzymywać kontakt. Następnie było kilka spotkań, z każdym takim spotkaniem coraz bardziej mi się podobał i czułam, że wreszcie to jest „to. Jednak powinnam się domyśleć, że coś jest nie tak, gdyż nieraz to niby w żartach (albo ja naiwna myślałam, że to tylko żart) mówił żebym się tylko czasem nie zakochała. Najgorsze jest to, że się z nim przespałam ;( Ale naprawdę myślałam, że coś z tego będzie. Wkońcu spytałam czemu nie chce żebym się zakochała. Prawda była bolesna. Powiedział, że kocha kogoś, ale nie jest z tą osobą i liczy na to że ona do niego wróci I że ja to tylko koleżanka. Na co odparłam ,że z KOLEŻANKAMI się nie sypia. Jestem taka naiwna.. Niby mówił od początku że nie chce żebym się zakochała, a jednak mimo wszystko mam żal. Teraz się prawie nie odzywa. Nie wiem czy powiedzieć że coś czuje- jednak to by oznaczało że pewnie już się nie zobaczymy Czy po prostu udawać koleżankę i chociaż raz na jakiś czas go zobaczyć??

Gość Kingaaaaaaaaaaaa
Czy jest jakiś sposób żeby on o tamtej zapomniał a wybrał mnie... wiem że to trochę żałosne ale się tak pocieszam