Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranaKinga

pokana przez siostre

Polecane posty

Gość przegranaKinga

lacznie mam 3 siostry jedna z nich zostala adopotowana i niestety przejela nad nasz trojka kontrole . cala nasza jest czarnowlosa a ona jest naprawde plomienna wlosa wiedzaca czego chce dziewczyna ma na imie Kasia cohdzimy do ostatniej klasy liceum to znaczy ja i ta rudowlosa niestety wszystko zawsze musi byc tak jak ona chce a rodzice zawsze wierza jej bardziej . Przez co ciagle na tym trace w zeszle lato bylam na kursie masazu. myslalam ze to fajna rzecz ale juz tak nie mysle. teraz jak przychodzimy do domu czesto musze np Kasi masowac stopy albo kark bo przeciez jak to mowia mi ,, bylas na kursie masazu a sisotra jest zmeczona badz dla niej dobra. kiedys na imprezie wypilam kilka piw , a rodzice mi zabronili Kaska tez tam byla i powiedziala zebym przez kilka dni to ja sprzatala nasz wspolny pokoj bo inaczej powie rodzica. Kiedys sie zbuntowalam i wyszlam zostawiajac kaske sama w domu a ze nie mialysmy kluczy Kaske byla zmuszona odmowic kolezankm na juz umowiony wypad do centrum handlowego . Jak przyszlam do domu to sie wsciekla na mnie powedziala ze powie rodzica o tych piwach blagalam ja na kolanach aby nie bo ianczej bede uziemiona wystawila mi dlon i kazala mi ja pocalowac zrobilam to w ramach przeprosin ehhh co robic?

Gość przegranaKinga
nikt mi nie pomoze