Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnabezdomnaaaabezdomna

co jest wart parlament brytyjski?

Polecane posty

Patrzcie co znalazłam: ==================================================== W przypadku podejrzenia o niestabilność umysłową, Speaker Izby może zarządzić badanie członka parlamentu przez dwóch niezależnych lekarzy. Jeśli po upływie połowy roku potwierdzą oni swą diagnozę o chorobie umysłowej, parlamentarzysta traci urząd. Podobnie musi upłynąć sześć miesięcy, nim miejsca w parlamencie zostanie pozbawiony bankrut. ==================================================== Takie coś w podstawowych informacjach? Tam chyba jest debil na debilu - jak uważacie? i tyle.

Nie wiem co to jest dokladnie wiecie badanie CZŁONKA parlamentu ale psychiatra to liczmy że GŁOWY PARLAMENTARZYSTY badanie nastąpi i tyle. I reszta to gra słów. I wiecie wypalam Saddamowi pewną część ciała i nie po mnie i tyle. No co jeszcze można powiedzieć a nie skłamać? Nie wiem i tyle :( Pozdrawiam - niespełniona ogrodniczka.

Tej carycy wiecie w Holandii tez pewną część ciała wypalam bo miała zajść. Po co to mają te GŁOWY tam na dole. A znowu ogrodnik - rozmnaża sie pieknie. Ale czemu do tego doszło bo wiecie ja sobie tak myślałam - jak on mało rozmnaża w tym ogrodnictwie i tylko o kwiatki mi chodziło a on wziął babę w ciązę wrobił i wysłał do burdelu. No wiecie co.. mnie tylko chodziło o kwiatki - coś tam było sadzone ale malutko - no szkoda, szkoda :( i tyle :(