Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mietowka;)

co robic ?

Polecane posty

Gość mietowka;)

Witam mam problem jestem w ciazy z facetem z ktorym jestem 5 lat jest dla mnie wszystkiem ale dla niego liczy sie tylko sex i piniadze zachowuje sie jak jakies materialista..;( prosze was nie piszcie mi ze moglam sie nie puszczac itp bo mam 27 lat..i juz mam dosc walki o ten zwiazek ale nie mam warunkow zeby sie z nim rozstac;(

Nie masz siły się z nim rozstać a masz dość związku? To co chcesz usłyszeć tutaj na forum? Możliwości są dwie: albo w prawo albo w lewo. Na tacy nie dostaniesz drugiego faceta.

Gość mietowka;)
mam dosc tego zwiazku bo on mnie olewa...zmienil sie strasznie od kad jestem w ciazy...;(

Gość mietowka;)
jest strasznie pewny siebie;( jak sie dowiedzial ze sie spodziewamy dziecka

Czyli pokazał prawdziwe kolory, teraz jest mniejsza szansa, że uciekniesz, więc możliwe, że albo będziesz walczyć z jego charakterem, albo przeciwnościami losu jeżeli go zostawisz. Inna opcja to spuszczenie głowy i przegranie życia, co wolisz?

Gość mietowka;)
walczylam ...ale juz nie mam sily zawsze ja jego przepraszam nawet jak to nie moja wina..moj blad bo chcialam miec spokoj..;/ nie jestem jakas ciota ktora nie umie walczyc tylko on jest taki uparty i zaziety zawsze mnie atakuje..

Gość kropełka
miętówka, ja mam jedną radę, ciąża to jest czas, który powinnaś przeżywać ciesząc się tym jak dorasta w brzuszku dziecko, przygotowując się do tego, czytając może jakieś ciekawostki na ten temat, relaksując się przy dobrej książce, dużo odpoczywając. I na tym się teraz skup. To jest teraz najważniejsze.