Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam juz do nich sily

cienkie wlosy- jak je sciac aby dobrze wygladaly? jest tu fryzjerka jakas?

Polecane posty

ostatnio mialam cieniowane na dlugosci wyglada to fatalnie caly czas pozbywam sie cieniowania podcinajac koncowki a podobno cieniowanie ma dadac objetosci jaka fryzura jest najlepsza dla cienkich wlosow?

Gość Armataaaaaaa
ja mam cienkie i mam z przodu za obojczyki, z tylu za lopatki i jest okey. mam obciete rowno, codziennie modelowane okragla szczotka i do tego grzywa i jest okey. cienkie mozesz miec dluzsze pod warunkiem ze codziennie bedziesz je modelowac itp. a jak chcesz wygodniejsza wersje to zrob sobie boba np

mialam boba i to wcale nie jest wygodne wlosy sie wywijaja na koncach w kazda strone i nie wyglada to ladnie:O

Gość odrowąż
nie ścinaj proszę , jak zetniesz się na boba to będzie jeszcze gorzej a wiesz, każda dziewczyna z długimi włosami wygląda extra , popatrz, gdybyśmy wszyscy wyglądali tak samo to świat byłby nudny a tak masz dylemat i szukasz rozwiązania i dobrze, być może witaminami sobie pomożesz :)

cienkich włosów absolutnie się nie cieniuje chyba ze koncówki delikatnie. wlosy raczej krótkie, nie polecam dłuszych niz do ramion

do ramion ale proste z cieniowanymi koncowkami nic innego nie wchodzi w gre?

Gość podnoszeł bo waszneł
cieniuje sie ale lekko by nadac im lekkosci

Gość kalafiorekekek
Ja mam cienkie więc myje co 2 dzien i susze je modelując na grubej szczotce, podnoszą sie u nasady i jest dobrze. Weszło mi to w nawyk i nie mam problemu majac je nawet dlugie