Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia1991

Problem z Lodem.

Polecane posty

Gość majkaaaaaaaa
Ale jaka maź? Twój facet ma stulejkę? Schodzi mu napletek z żołędzia?

Gość gjvjhvh
Hahaha co za zal... Debilki noooo.... Moj facet tez ma ten sluz ale mi nie przeszkadza... Juz bardziej sperma na koniec. Autorko sprobuj z tymi zelami smakowymi :-) jak nie to wtedy sie pomartwisz...ja osobiscie nie probowalam ale chyba tez kupie jakis smakowy :-P

Nie ma stulejki.. No jak wiesz to po co pytasz...;p Jak nie leci to może coś nie tak z Twoim facetem bo z tego co wiem u każdego to występuje ;) a poza tym nic się nie ''leje'' Tylko delikatnie wypływa w małych ilościach...

rozbawiłaś mnie.. kulturę albo się ma albo nie ;) Widzę że u Ciebie ona nie występuje ;)

i co w tym śmiesznego? Tak, z tego co wiem bo robiłam to tylko z jednym chłopakiem więc nie sprawdziłam osobiście jak mają inni ale Z TEGO CO WIEM inni też tak mają.

Odezwal sie filozof... :D Juz wole byc chamska niz uposledzona jak ty, ktora sobie nawet z chujem poradzic nie umie. Jak w epoce kamienia. Jak zelu nie chcesz to ssij smierdzacego chuja i nie zawracaj ludziom gitary.

znów pokazałaś poziom swojej "kultury"..;D niezła jesteś ;D No i nie powiedziałam że żelu nie użyję ;p

Gość majkaaaaaaaa
Jedni mają inni nie , z mojego bogatego doświadczenia to wiem że przyczyną jest brak higieny lub stulejka. Wiec nie kłóć się z doświadczoną koleżanką i pogadaj z facetem, wyśli go od lekarza, chyba że wolisz coś robić, co ci nie sprawia przyjemności, wręcz obrzydzenie. Nigdy nie zrobiłam bym czegoś w łóżku, co mi nie sprawia przyjemności, tak tylko dziwki robią, bo im za to płacą i to ich praca.

Sprawia przyjemność prócz tego szczegółu.. Mój chłopak nie potrzebuje wizyty u lekarza, zapewniam Was. Problem jest we mnie, nie w nim... Taka już jego natura ;) a ja nie umiem się przyzwyczaić do tego dlatego chciałam ten smak jakoś zwalczyć...

Gość ciasteczkowa_mi.
ty stary kurwiszonie!!

Tak, ja która spałam z jednym jestem dziwką a Wy takie doświadczone jak siebie nazwiecie? Oj brakło by Wam określenia... No i nie wiecie chyba kto to Dziwka ;D ale to już Wasz problem ;D

Gość majkaaaaaaaa
druga qrva forumowa!!

Gość majkaaaaaaaaaa
druga qrva forumowa

Misia1991 wylogowalas sie bo wstydzisz sie swojej kultoru pokazac? :D :D I ja tez spalam tylko z jedym tepa dzido :D Ale moj jest normalny, w przeciwienstwie do twojego syfa :D Wlasnie sie mojego pytalam i on sam nie wie o czym ty kurwa prawisz, sam powiedzial, ze twoj to chyba dawno wody nie widzial :D

Gość niedoświadczona_M
czy podczas loda patrzycie facetowi w oczy? czy to podnieca faceta???

Gość Nie słuchaj tych złośliwców
Kiedyś był taki amerykanski program dotyczacy seksu ze stara pomarszczona babką w roli "doradcy" w tych sparwach (nie pamietam na jakim kanale). Ludzie dzwonili do niej a ona pomagała im rozwiazywac problemy w intymnych sprawach. Kiedys zadzwoniła jakas laska, że ma ten problem co Misia tylko u niej było tego więcej bo aż musiała wypluwac tą wydzieline. Pani seksuolog powiedziala jej ze czasem sie to zdarza, jedni faceci prawie wogole tak nie maja, inni troche bardziej a jeszcze inni bardzo mocno. I nie gadała o jakichs serach, moczu, smrodzie i nie wiem co tam jeszcze wymysliliscie. Poradziła jej że jedynym sensownym i skutecznym rowiazaniem jest robienie tego w gumce. I ot tyle.

Gość Nieco Starszy
Do misi1991 To trudna sprawa, i niestety raczej przegrana. Wielu mezczyzn odbiera zapach i smak cipki bardzo negatywnie, inni uwielbiają minetke. Jesli Tobie robi sie niedobrze od loda to chyba nie do przeskoczenia Jest moze tylko jedna szansa: jesli bardzo go kochasz, a on bardzo chce tego loda to fakt sprawienia mu wielkiej przyjemnosci moze CIe bardzo podniecic. Wnam kobiety, ktore skwapliwie uczą sie roznych nowych rzeczy, ktore lubi ich facet bo jego rozkosz bardzo je kreci. Sprobuj moze koncentrowac sie na tym, moze sie uda ...

Gość majkaaaaaaaa
Nie nazwałam cię dziwką, pokaż moje zdanie, gdzie nazywam cię dziwką. Nie wiem tylko po co mu tego loda robisz, skoro nie sprawia ci to przyjemności, wręcz obrzydzenie, więc po prostu nie rób mu loda i tyle. Jak sama napisałaś to nie twoja wina że nie umiesz się przemóc, więc trudno, miłość ani się nie kończy ani nie zaczyna ani nie jest seksem oralnym, wiec po prostu przestań tego loda robić. Ja nie lubię analu a mój facet tak, ale z tego powodu że ja nie lubię, to go nie uprawiamy. Dla mnie anal to ból. Ty byś pewnie zadała pytanie, co robić aby tyłek mnie nie bolał. To dziwki uprawiają seks, którego nie lubią a nie normalne pary. Więc po prost nie rób mu loda i problem z głowy. Więc o co ci chodzi?

Posłuchaj Nei- mądra z niej babeczka. Jedynie jej rady sa rozsadne i na poziomie.

Gość spróbuj patent z tic-tac-iem
opinii lekarza też bym zaczerpnął....nawet wysłać maila z opisem i skonsultować problem jakoś u mnie taki problem nie występuje moja twierdzi że wszystko jej pasuje preejakulat mam podobno w smaku od neutralno-słodkiego do lekko słonawego ale fakt ananasy uwielbiam pod każdą postacią 🖐️ :classic_cool:

spokojnie:) Misia tej polskiej chamskiej gawiedzi nie slucha, ma rozum:) dobranoc....gasze swiatla:) ps...tepa dzido😠....hmm....to musi byc jakas stara i podla kafeterianka :D...inaczej byc nie moze :P