Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia1991

Problem z Lodem.

Polecane posty

nie słuchaj zlośliwców oraz nieco starszy wypowiedzi również o.k

chodzi mi o to że to sprawia mi przyjemność... Nawet samo to jak widzę jak dobrze jest mojemu facetowi... Chodzi Ciągle o to samo. pozbycie się tego smaku ;/

"Juz wole byc chamska niz uposledzona jak ty, ktora sobie nawet z ch*jem poradzic nie umie. Jak w epoce kamienia. Jak zelu nie chcesz to ssij smierdzacego ch*ja i nie zawracaj ludziom gitary." UMARLAM!!!!!!!!!! ha ha ha

nie ma takiej opcji!..to awykonalne....mozesz tylko wymienic faceta na innego:/

Dziękuję fev ;) Też powoli uciekam bo rano do pracy ;) Dziękuję wszystkim uprzejmym i pozdrawiam ;)

czy jesteś pewna że to smak a nie zapach Ci przeszkadza? Moze masz bardzo wyczulony nos- to może być tak jak z cebulą-łzy ciekną nie na widok -ale na zapach ktory powoduje łzawienie

Gość spróbuj patent z tic-tac-iem
może to wskazywać na problem z prostatą bo to w prostacie powstaje ten preejakulat !

Gość Jagodka666
przeciez ta przezroczysta ciecz nie ma zapachu

Gość dita von chris
jeju,chodzi jej o preejakulat. Substancje,która ma zmniejszać tarcie podczas stosunku i wydobywa się gdy facet jest podniecony,a nie żaden brud! No i mam ten sam problem co autorka.

ja nie wiem w ogole w czym problem.. ta wydzielina jest lekko slona, przynajmniej u mojego faceta, nie mam z nia problemu bo jest jej malo.. w sumie to nawet jestem zadowolona jak powstaje i po kropelce wydostaje sie na zewnatrz bo wiem ze mojemu facetowi jest dobrze w czasie orala :P

Gość majkaaaaaaaa
Tego chłopaka to zapewne nie interesuje, wkłada hoooja gdzie się mu podoba i koniec. A jak sprzeciw to wymiana na nową.....

oczywiście że mu powiedziałam... I mojego chłopaka też jest lekko słone... i też wydobywa się tak po kropelce a jednak mam z tym problem ;(

Gość sanko
Preejakulat, płyn ejakulacyjny (niepopr. przedwytrysk; z łac. pre przed + ejakulat) wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych oraz gruczołów cewkowych wydzielających śluz, wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu. Ilość wydzielanego preejakulatu jest zmienna osobniczo; niektórzy mężczyźni w ogóle nie produkują preejakulatu, a inni nawet ponad 5 ml. Macie doświadczone idiotki.

Bardzo kocham mojego chłopaka, i gdyby mnie brzydził to nie podjęła bym się tego... Po prostu ja już tak mam bardzo delikatne podniebienie i wszystko na ten temat ; p

Jak długo można wałkować temat? Masz internet? Zajrzyj do encyklopedii i poczytaj co to ten PREEJAKULAT i wszystko na ten temat. Nie będziesz musiała czytać bzdur tego typu: twój facet jest brudasem. Takie wpisy świadczą o nieznajomości anatomii i fizjologii organizmu , tylko o chęci zabawienia się twoim kosztem. Pozdrawiam.

Gość niewaażne
w sumie to nie o wiek chodzi tylko o to co się robi.Najlepiej nie robić loda odpusć sobie za jakiś czas cię kopnie i będzie gadać lodziara:)

Gość Ciri20
Po pierwsze smak preejakulatu to nie jest kwestia higieny, tylko diety. Dziewczyna wyraźnie mówi, że to nie zapach stanowi problem, tylko SMAK. U mojego faceta preejakulat również jest słony - i to mocno słony. Dobrym rozwiązaniem są - o ironio!- lody. Po pierwsze pomogę Ci zamaskowac smak preejakulatu, po drugie naprzemienne uczucie ciepła twojego języka i lodów będzie niezwykle podniecające dla Twojego chłopaka. Pamiętaj jednak o tym, że jeżeli mimo usilnych prób, falatio nie będzie sprawiało Ci przyjemności, a odpychało, nie zmuszaj się. Zdenerowałam się czytając wypowiedzi niektórych osób na tym forum. Niedouczeni sfrustaci, hipokryci-analfabeci. Tak, rysiekk, to o Tobie.