Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monalisa13

klub dla mam i nie tylko w Skierniewicach

Polecane posty

Mam ogromną przyjemność zaprosić wszystkich zainteresowanych na nasze pierwsze spotkanie klubowe w dniu 24 stycznia (wtorek) o godz.16tej w Mck-u w sali nr 104. Sala 104 jest na górze także jak z wózeczkami to najlepiej windą :) Na pierwsze spotkanie możecie wziąć oczywiście dzieciaczki, mężów bądź przyjść same, jak komu wygodniej, gdyż myślę, iż to nasze pierwse spotkanie to będzie takie bardziej zapoznawczo- organizacyjne. Wtedy ustalimy sobie dokładnie kiedy, w jaki dni o jakich godzinach bedziemy się spotykać, co bedziemy robic i mam nadzieje omówimy wiele innych spraw organizacyjnych.. Pierwsze spotkanie jest w MCk-u natomiast istnieje możliwość spotykania się poźniej w Pałacu Ślubów, tam są ponoć lepsze warunki dla mam z dziećmi :) Ale to juz pogadamy o tym jak sie spotkamy. Zaproście znajome mamy, niech też przyjdą i dołączą do naszego klubu. pozdrawiamy serdecznie z moim synem Kosmą i widzimy się 24 stycznia ps. Oczywiście zapraszam również wszystkie kobietki oczekujące na dzidzie :)))

Świetny pomysł :) do takich klubów powinny sie zapisywać wszystkie mamy, które nie potrafią rozmawiać o niczym innym niz o swoich dzieciach, bo jest to właśnie odpowiednie miejsce na takie rozmowy :) A nie zawracać dupę innym mamom, takim które mają jeszcze jakiś inny cel w życiu niż podziwianie bluzeczek, szmateczek i pieluszeczek swoich dzieciaczków. Powodzenia życzę :)