Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kariMańka

Praktyki zawodowe, studia. Pytam,

Polecane posty

Gość kariMańka

Słuchajcie, czy ktoś z Was załatwiał praktyki na studiach "na lewo" ? tzn. chodzi o to że studiuje zaocznie pedagogikę i mam 200 godzin praktyk do zrobienia a pracuje i poprostu nie mam możliwości zrobienia tego.. czy orientujecie się czy ciężko załatwić praktyki bez praktyk? :P kilka osób mówiło, ze nie ma większych problemów, ale czy tak jest faktycznie?

Gość kariMańka
?

To po co w ogóle studiujesz jak ważniejsza jest dla Ciebie inna praca? Nie mam pojęcia czy da się na lewo załatwić.

no tak ale raczej po znajomości basia1551 chyba nie da rady pracowac z dziecmi nie mając wyższego wykształecnia, studiuje się by mieć lepszą pracę lub też dla siebie. Co dziewyczyna ma sie zwolnić z pracy zeby odbyc praktyke i potem zostać na lodzie?

Znam takie osoby, ale myślę że o wiele łatwiej ma np księgowa niz nauczycielka bo wiadomo że nie odbędziesz tych praktyk byle gdzie.

Gość kariMańka
pracuje po to, aby zarobic na te studia- to przede wszystkim, jakby ktos mial watpliwosci.. nie moge zwolnic sie z pracy bo wtedy tez musialabym ostawic studia. i po to szlam na zaoczne zeby moc pracowac. myslalam ze wiecej osob tak robi..