Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noemi20

moj ukochany nie chce sie ze mna zareczyc!! ;[[

Polecane posty

Gość noemi20

witam, rozmawialam wczoraj z kolezanka na temat tego ze moj ukochany nie chce sie oswiadczyc. Ona z nim rozmawiala na ten temat, ale on jak zwylke sie wykrecal od rozmowy. dzisiaj kiedy skonczylam prace spotkalam sie z nim. Powiedzial mi ze wcale nie ma tego gdziec tylko po prostu nie jest gotowy na to zeby sie oswiadczyc i ze powinnam go zrozumiec. ja w to nie wierze, bo kiedys zalezalo mu na tym, a teraz jak mi zaczelo zalezec to on sie wykreca, kiedys mnie bardzo skrzywdzil. dlatego tez niekiedy nie wierze w jego milosc. mowi mi ze bardzo mnie kocha, ale slowa to nie czyny. nie wspomne ze niedawno przylapalam go w lozku z chlopakiem. nie mam pojecia czy tamtej nocy do czegos doszlo miedzy nimi. oboje nie mieli koszulek, a od pasa w dol bylu okryci kołdrą, wiec nie mialam mozliwosci zobaczyc czy byli kompletnie nadzy. MOZECIE MI DORADZIC, CO MAM MYSLEC I JAK SIE ZACHOWYWAC, KIEDY JA TAK BARDZO CHCE ABY UDOWODNIL MI MILOSC I TO ZE SKONCZYL Z CHLOPAKAMI?? BARDZO PROSZE O POMOC!!

Gość Yachu Chrystman
jest gejem

Nie mozesz go zmuszac ani wymuszac tego na nim....chcesz byc szczesliwa ale tylko Ty na sile?!

Gość idiotka z ciebie totalna
widzisz, że chłopak ma cię gdzieś, na dodatek jest gejem (pewnie jesteś dla niego tylko przykrywką dla rodziców i znajomych), a przesz uparcie do tego ślubu, żeby tylko był, wszystko jedno co stanie się po nim :O co to znaczy "skończył z chłopakami"? on cię zdradza, a ty głaszczesz go po główce jak małego chłopczyka i "skończ z tym, to mamusia nie będzie się gniewała"? :D

Gość enncea
kochanie, chyba za duzo NA WSPOLNEJ sie naogladalas :D to tylko doradze, ze Gosia z Na Wspolnej pakowala walizki wczoraj ale nie mialam tyle czasu zeby sie wglebic czy swoje czy faceta :D

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
gimgowno ma ferie i sie nudzi????????? :D