Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SATELAYTE

Prawo jazdy

Polecane posty

Czesc, mam do Was pytanie ktorym autem lepiej sie jezdzi (Skoda Fabia czy Toyota Yaris 2) ? Prosze wszelkie argumenty "za" lub "przeciw" uzasadnic.Mam 30.01 egzamin i Skoda mi sie beznadziejnie jezdzi, wiecej bledow popelniam.Moze to zalezy od instruktora i "wyczucia" auta.W tamtym roku jak weszla Skoda myslalo sie ze nauczy sie na niej jezdzic a tu mi robi wielka roznice czym jezdze moze byc to spowodowane ze malo sie jezdzilo Skoda.24 lub 26 h na Toyocie na ktorej zapewne by mi sie zdalo na egzaminie szybciej i latwiej niz na Skodzie.Jak mozna go lepiej "wyczuc" ? Wszystko widze w czarnych barwach i wiem ze na 100% praktycznego nie zdam egzaminu.Na Toyocie bylo by 50% szans przy najmniejszej ilosci bledow i egzaminatora dobrego.Jakies porady bo na chwile obecna nie pewnie sie czuje na Skodzie ;/

Zdawałem na toyocie, a teraz jeżdżę na fabii ale na starej i nie widzę żadnej różnicy

Dla mnie niestety jest roznica czym jezdze.Ale ja mam zawsze wlasnie takie nie szczescie poprostu ciezko sie "dogaduje" i oswajam ze Skoda ;/ Mogli by ja pozniej wprowadzic a teraz mam problem.

Też miałem takie podejście, ale musisz je zmienić, bo jak się przyzwyczaisz do jednego auta to później będzie kiepsko przy zmianie