Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berta mi

Komórka na abonament czy ktos się orientuje czy....

Polecane posty

Jaka sieć i jaki najlepszy telefon, byłam w Tmobile ale nic ciekawego nie mają, a jak już to z dopłatą sony ericsson xperia neo V lub xperia x8 z dopłatą umowa na 2lata i dopłata 100 zł /abonament 40 zł )

Gość to bylo brac
gdzie indziej nic lepszego w takim niskim abonamencie nie dadza

Gość fghyuiopijhbgvbhjiop
sprawdzałas Playa?maja teraz jakies obnizki abonamentów

Gość witamserdecznie
Orange to najkorzystniejsze oferty telefonów na abonament. Najlepsze i największy wybór smartfonów. http://www.orange.pl/kid,4002009278,id,4004229050,article.html Orange to porządna firma, która Ci dobierze wszystko wedle twoich oczekiwań. No tak uważam przynajmniej, bo nigdy się nie zawiodłam na nich. Moja cała rodzinka jest w Orange i wszystko bardzo korzystnie wychodzi:D

Gość ostrygofon
Ja zdecydowanie polecam porównać sobie aktualne oferty. Sam uzywam porównywarki komorkomat. Tam są oferty abonamentowe i prepaidowe oraz mixy, więc na luzie coś wybierzesz. Polecam przyglądać się ofercie nju mobile i redbull mobile. Mało się słyszy o tych sieciach a mają niezle ceny.

Gość gość
Ja mam abonament w Plusie dokladnie Premium Mobile. Obydwoje z mezem przeszlismy do tej firmy odhodzac od Orange i Playa. Abonament 24,70, wszystko no limit i internetu mozna powiedziec ze tez. Szczerze mowiac polecam https://ambasador.premiummobile.pl/oferta/a2xbfx