Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona_M

Patrzenie w OCZY podczas robienia LODA facetowi ???

Polecane posty

Gość looka9949
Nie patrzę, krępuje mnie to. Na szczęście mój facet wcale ode mnie tego nie wymaga. Owszem, czasami odgarnia mi włosy i patrzy gdy to robię, ale nie patrzę mu wtedy w oczy. Tak samo NIENAWIDZĘ gdy facet spojrzy mi w oczy podczas minety. Masakra. :O Opada mi całe podniecenie. Dlatego gdy facet mnie liże, wcale nie zerkam w dół, bo broń Boże napotkam jego wzrok.

Gość ciekawskiiii
a doopy tez lizecie ? :D:D nie tam gdzie sie sra , tylko wiecie gdzie :D:D

Gość Zuza Amelka
Jak nie ma klakow na posladkach to jest seksy, owlosieni jak stare dziady dopadaja.

Gość kasia..w pomarańczy
Przecież wiadomo że nie tam gdzie sra :classic_cool:

Gość do srajacego
No walsnie, przecie nie tam gdzie robi kupe.

Gość do ciekawski
nie do srajacy

Gość dobre dobre dobre dobre
czy chcleiliby te laske potem calowac w usta jako swoja zone, ktora sie szanuje.

Gość właśnie że nie odpuścił
no ale przecież one to robią z tym jedynym :P a może kobiety nie chcą mieć kolesi którzy mieli robionego loda przez byłe?? to idzie w dwie strony

Gość dobre dobre dobre dobre
mnie nie obchodzi z ktorym jednym to robia. z tym jednym czy z tamtym jednym, co za roznica?

Gość niedoświadczona_M
Ostatnio patrze się swojemu w oczy podczas loda.Wiecie co nawet udało mi się go namówić żeby spuścił mi się na twarz.Potem się oblizywałam od ucha do ucha.Bardzo mi smakowało.Nawet miałam takie marzenie żeby kilku chłopaków się na mnie spuszczało jednocześnie.Ale chyba zrobię to w tajemnicy przed swoim.Bo on by tego nie zniósł.

looka9949 A ja zupełnie odwrotnie, lubię jak patrzy podczas lizania mnie, tak samo ja patrze mu w oczy przy oralu. Ale nie zawsze oczywiście ;)

Gość Duce
Laseczke obciąga się na kolanach i głeboko patrzy w oczy swojemu Panu :D

Gość gość
duce ty tak robisz?

Gość gość
Ja często patrzę w oczy swojemu. Kiedyś mi powiedział, że mam wówczas tak niesamowicie podniecający bezczelny wzrok, a kiedy przestaję na moment to się łobuzersko uśmiecham. Nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy, a okazało się, że jego to niesamowicie jara :p

Gość gość
Z całego loda to najfajniejsze jest spuszczenie się jej do buzi i w tedy jej mina jak czuje ten smak hahaha, tak, ze niby da radę, haha masakra jakie wy jesteście głupie, ale ok.

tak ze strony technicznej to trudno robic loda i patrzec sie w oczy:Pchyba ze pomachacie 2 razy i robicie pauze na patrzenie:Djak dla mnie to komedia,facet mi robil minetke i sie na mnie gapil,no sorry ale tej pozycji to patrzenie przypomina raczej dziwny trik twarzy i wytczeszcz haha

Gość gość
hej popatrz na mnie, jak byś nie wiedział to mam własnie twojego fiuta w ustach, a własnie chciałam o czymś pogadać, możesz szybciej ?

Gość gość
Co robić połknąć, wypluć tutaj, czy może lecę do łazienki hehe :) Ale połknę raz sie żyje.

Gość Mirus
Mój chce ode mnie, żebym od czasu do czasu patrzyła na niego, ale ja się czuję lepiej z zamkniętymi oczami.