Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orszulka90u

Jeśli wybuchłaby III wojna światowa i jej strony wyglądałyby tak...

Polecane posty

Gość hwdpxx
"jest zagrozenie aneksji syberii przez chiny" ja słyszałam że chcą sprzedać to USA jak kiedyś Alaskę

Gość najarana pomarancza
jesli tak, to dobrze by jeszcze na tym wyszli. bo etniczna kolonizajca syberii przez chinczykow jest juz faktem, wciaz postepujacym. ale to potrwa. dlatego jakos nie widze ich jako przyjaciol. w ogole mimo wielkiej wymiany gospodarczej od lat sa w fatalnych warunkach, wlasnie ze wzgledu na spory graniczne. natura nie znosi pustki.

Ogólnie swoją drogą USA powinno nie uderzać ani na Irak, ani na Afganistan, tylko ich obowiązkiem jest atak na Koree Północną. Ci na Południu są bogaci i mają Gangnam style, a Ci na południu to muszą trawę wpierdalać bo nawet ryżu nie potrafią uprawiać.

Gość tygrysek xxxxxxx
hm trudne pytanie "to które jest w temacie" mimo ze jestem patryjotką to jednak uważam że Chiny, Korea Iran mają więcej racji niż USA!!!!!!! USA chce żądzić całym światem! Kosztem ni&olnictwa innych krajów! Chce zawładnąć surowcami naturalnymi tych pńststw. Moim zdaniem to wielka niesprawiedliwość Nie może być tak że jeden naród krzywni drugi naród

Najlepszą stroną konfliktu jest EUROPA, bo mimo tolerancji dla dewiacji typu pedalstwo czy aborcja wypracowała mechanizmy, gdzie człowiek jest podmiotem, a nie przedmiotem.