Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananakamon

zaczepka na fejsbuniu ?cO MYSLICIE?pRZECZYTAJCIE!

Polecane posty

Gość nanananakamon

pododa mi sie pewien chlopak, mamy po 22 lata. zastanawialam sie jak do iego zagadac i ppomyslalam o zaczepce na fejsie. jak myslicie to dobry pomysl ?czy pomysli ze to dzieciinne? kurcze, na codzien jestem odwazna i wygadana ale jak przychodzi zrobic pierwszy krok do chlopaka ktory sie podoba to sie pesze;/ dodam ze on mnie moze nie kojarzyc, ja go kojarze z widzenia-silowania, imprezy;.

Gość nanananakamon
mhmm Romantyk i takie rzeczy proponje? Nie dzieki. Inne propozycje?

FACEBOOK JEST PROSTY JAK DRUT.nAPISZ PROSTO ZE CHCESZ GO POZNAC ! jAK ZAREAGUJE JEST TWOJ ,JESLI NIE ! MALA STRATA :) WIDAC NIE MA POCZUCIA HUMORU ! A NA TAKIEGO SZKODA CZASU :)

Gość nanananakamon
falowod, mam nadzieje ze sie odwaze! bo jak mi nie odpisze to chyba mu w cozy nie spojrze jak go spotkam ! :P

Gość szalionyy
kliknj ta zaczepke i wyslij wiadomosc np ze uwielbiasz jego tylek w obcislych jeansach ;p cos w tym stylu;p serio mowie

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
ale zaczepiki sa miłe, tylko nie daj po sobie poznac ze ci zalezy, zwyczajnie, cześc, chyba znamy się z widzenia. pozdrawiam:) jesli bedzie chciał dalej, to jego ruch, jesli nie da znać, to odpuśc sobie

Gość losingcontrol
mnie tak zaczepił obcy facet -mieliśmy 2 wspólnych znajomych i gdzies zobaczył jakiś mój wpis i mnie "zaczepił" ;) potem ja zaczepiłam jego :P wymienilismy kilka wiadomości na fejsie, umówiliśmy się w pubie ...no i poleciało... jesteśmy parą :) nic nie tracisz, próbuj, możesz zyskać wiele :)

Gość to jak wyjeższarzz
wy baby macie łatwo możesz mu napisać cokolwiek nawet "chce z tobą dziś ostrego seksu" ,a potem zawsze mozesz powiedzieć .. ,że to żarty były ,a on głupi uwierzył bo przecież wiadomo ,że nie chcesz ,a on taki prosty poleciał na ciebie i myslał ,ze prawde mówisz:D kurwa jak bym był laska to bym tak kolesi w ciula robił ...tak jestesmy prości

Gość ofix
jak jest prawiczkiem no to i tak by wiedzial ze to zarty.

nanananakamon pekasz ?! najwyzej mu puscisz perskie oko! to go zalatwi ! jesli po tym nie przewartosciuje opini o tobie i nie zacznie latac to ja jestem kosmita. Facecilubia dziewczyny z charakterem co niempekaja ! a ty nie pekniesz !prawda !?