Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokokomoko

suknia z allegro?

Polecane posty

Gość pokokomoko

Dziewczyny, poradźcie. Na Allegro jeden użytkownik sprzedaje suknie za 620 zł: http://moda.allegro.pl/listing/user.php?us_id=17855589 Tanie jak barszcz, więc wiadomo, że podróbki, ale większość komentarzy pozytywnych. Czy któraś z Was zamawiała u nich? Albo zna kogoś kto zamawiał? Jak myślicie, warto zaryzykować 620 zł i najwyżej dopasować sukienkę u zwykłej krawcowej? Użytkownik niby z Anglii wysyła sukienki, ale czas oczekiwania pachnie mi chińszczyzną..

Gość gustownie-ubrana
szmate dostaniesz ze sie zdziwisz

ja bym się nie zdecydowała na kuppno sukni bez przymiarki. może się okazać, że będziesz w niej wygldać niezbyt dobrze. lepiej poszukaj jakiś niedrogich sukien ale z mozliwością wcześniejszej przymiarki.

Gość gustownie-ubrana
poczytaj komentarze tego uzytkownika "Suknia przyszła do mnie z dużym opóźnieniem i zupełnie nie była podobna do zdjęcia które jest wystawione...zamiast diamencików były tandetne cekiny, była krzywo uszyta itp. plusem tej transakcji jest to że mogłam ją zwrócić i że odesłano mi pieniądze" "Na zdjęciu nie widać żółtych kwiatków, w opisie nie było o nich informacji. Osoba do kontaktu arogancka." "koszt wysyłki zdecydowanie za duży. na paczce było 15 zł. W rzeczywistości sukienka wygląda dużo gorzej niż na zdjęciu." I pamiętaj, że zdjęcia które są to już najlepsze zdjecia :) Zastanow sie co mozna kupic za 600zl.

Gość 38dni roboczych
To ja kiedys sie skusiłam na sweterak z allegro i wiedziłąm ze leci z chin, jak go zobaczyłam to myslałam ze wyjde z siebie...nawet na szmate do kurzu sie nie nadawał a jak go ubrałam w domu zeby zobaczyc jak w nim wygladam to po 5 minutach lał mi sie pot po plecach jakies symtetyczne gówno! Aha no i czekałam na niego 2 tygodnie. wiec watpie zeby paczka z UK potrzebowała tyle czasu! Ściema jak nic!

Gość pokokomoko
Zdjęcia z tych aukcji to raczej nie są ich własne zdjęcia, tylko foto sukienek, na których się wzorowali. W górnym rogu zdjęcia jest nazwa producenta... Chciałam zobaczyć real foto sukienki, ale olali mojego maila. Ciekawe dlaczego :D

Gość gustownie-ubrana
wlasnie dlatego ze real foto to szmata :)