Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda jak kiedys

Ciągnie mnie do anoreksji

Polecane posty

Gość chuda jak kiedys

POdziwiam te dziewczyny ktore mają w sobie tą silną wolę i potrafią się ograniczyc do niewielkich posiłków i zamiast jedzenia piją wodę. PO ciązy strasznie się roztyłam, mam mase tłuszczu na sobie. Przy wzroscie 160 waze 57kg, gdzie przed ciaza bedac laską wazyłam 46-50kg, strasznie tesknie za taką wagą już nie wiem co mam robic aby zacisnac moj zoładek. Ciagle wpierniczam cos

Gość chuda jak kiedys
Tak tylko na siłownie mnie nie stac, jedyne co mi zostaje to bieganie, nie zawsze mam sile po pracy, pracuje po 12 godzin dziennie to praca siedzaca co najgorsze:(

Gość chuda jak kiedys
Nie ma wymówek, mam małe dziecko. Ma ok 2 lat wiec nie zostawie go samego w domu, w wolne dni odciazam rodzicow i ja sie nim opiekuje. A w dni kiedy pracuje jest u rodzicow , a z pracy wracam ok godziny 22giej.

Gość chuda jak kiedys
Taka mam prace od 9 do 21ej a ze prace mam po za moja miejscowoscią to w domu jestem ok 22giej

Gość chuda jak kiedys
marzy mi sie bieznia elektryczna, wtedy bez porblemu moglabym biegac domu. Koszta takiej biezni to 1200-1500zł na chwile obecna mnie nie stac, a nie chce pchac sie w raty. Wszytsko srpawdziłam jakikolwiek kurs fitnes, abs, zumba itp tylko raz w tydogniu 50zł jesli chce dwa razy w tygodniu to koszt ok 100zł. Wiec wole w domu sama pokicac te 45 minut czy to na skakance czy o tak poprostu.Ale potrzebuje czegos bardzije intensywnego, i bieznia bylaby idealna. :(

Gość chuda jak kiedys
Ale tamat zalozylam z mysla o mniejszym jedzeniu, o zacisniecu zoladka a ciwczenia to logiczne, ze trzeba ale MŻ tez jest wazne nici z ćwiczen jesli bede wpieprzac jak smok

Gość oszukuj sie dalej
dziecko ma dwa latka a ty nadal nie schudłaś i wierzysz że gdybyś miała czas, pieniądze na siłownię lub bieżnię elektyrczną miałabyś figurę laski.... g....prawda gdybyś chciała schudnąć utrzymałabyś dietę i była aktywna ćwiczyć można nawet w domu bez przyrządów gdybyś nawet miała kasę na bieżnię to tylko zagraciłaby Ci mieskszkanie a ty nadal tłumaczyłabyś się że nie możesz na niej ćwiczyć bo dziecko Ci nie daje

Sama mam córke w podobny wieku do Twojego dziecka,ćwiczę w domu,nie jem slodyczy itp poprostu dieta.Schudłam już 7 kilo

Gość ged556t6
mnie też. tyle, że ja byłam anorektyczką z przerwami od 16 roku życia. teraz znowu mało jadłam i coraz ciężej mi się przekonać do jedzenia. mam dylemat czy jeść na siłę czy nie.