Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytujęęę

ciekawe- przeczytajcie

Polecane posty

Gość cytujęęę

znalazłam w necie: 'Właśnie czytałem na amerykańskim portalu, że anonymous szantażuje nasz rząd ujawnieniem informacji które przechwycili. Podobno są to dane z serwerów firm z branży marketingu politycznego i zawierają skrypty kampanii rządu na forach internetowych, gdzie wynajęte osoby piszą pochlebne władzy opinie. Są tam dane blogerów i forumowiczów którzy pracują na rządu, a także dziennikarzy którzy piszą na zamówienie. Jest też dużo o dezinformacji na temat samego ACTA. Do tego są tam podobno logi z akcji kiedy dana kampania została załadowane do systemu. I tam podobno jest jakiś hit, bo kampanie na dany temat były ładowane zanim wydarzenie nastąpiło. Podobno dotyczy to takich rzeczy, że mogłoby dojść w Polsce do przewrotu i to dość brutalnego. Bardzo mnie ciekawi co to za dane i do czego rząd się przygotowywał z wyprzedzeniem, o czym wiedział zanim nastąpiło? Obstawiam jakieś akcje na rynkach finansowych lub coś związanego z wyborami. Warto czytać coś poza polskimi mediami bo można dużo się dowiedzieć. Co ciekawe, wszelkie wpisy o tym zniknęły z forów innych portali, w tym onetu. Może tu da się co nieco powiedzieć?' koniec cytatu. co sądzicie?

Gość TV TRWAM BEZ KONCESJI
czyżby KGHM? :P

Gość hwdpxx
ja sądzę że pewnie chodzi o Smoleńsk co do mediów to już wiadomo było od dawna że manipulują na korzyść pana D.T.