Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość junm5UNju

"wróżkowe" doświadczenia

Polecane posty

Gość junm5UNju

korzystaliście z porad wróżek czy wróżbitów? z czego wam wróżyli? sprawdza sie czy nie? moze prowadzi na zły lub odpowiedni trop? dodaje skrzydeł? aktualnie przezywam wielkie rozterki i chciałabym skorzystać z takiej porady ale zastanawiam sie czy warto

Gość to jak wyjeższarzz
ja się kiedyś zfrajerowałem i wysyłałem te głupie sms'y powiem Ci tak ,że jak masz dołka to zawsze te sms;y będą Ci pasować pod Ciebie ..one sa własnie tak skonstruowane pod ludzi w tarapatach , którzy maja doła w jakiejś materi..bo chyba nie myslisz ,że szcześliwa osoba pyta o rade wróżki : )

Gość EZotv
Ezotv albo wp.pl albo onet postaw sobie tarota i z głowy

Gość junm5UNju
nie chodzi mi o sms co najważniejsze dla mnie, jesli nie przedstawi mi kilku faktów prawdziwie dotyczących mojej osoby, za wróżbę dziękuje

Gość to jak wyjeższarzz
postaw i przekonaj się ,żę to gówno warte po prostu kolejny biznes na ludzkiej głupocie. ...tak jak te wszystkie kursy uwodzenia, czy tam biznesu i innych "super ' nowości...prawda taka ,że każdy sam we własnym tepie musi zrozumieć pewnie ,rzeczy.

Gość EZotv
Nie słuchaj ich, wróżby się sprawdzają. Popytaj starszych ludzi. Mam tutaj na myśli prawdziwych tarocistów a nie szarlatanów na zielone.

Gość junm5UNju
EZotv korzystałas/łeś z tego? jakie wrażenia?

Gość junm5UNju
właśnie ja myśle o takiej realnej osobie, nic wirtualnego

Gość to jak wyjeższarzz
sratatata tak czy sią nawet niech wróżby będą najprawdzisze na świecie to Po chuj to komu ? Zawsze czeka człowieka los dobry lub zły ,a to jaka ścieżka pójdziemy to zależy zawsze od nas . Przyszlości nigdy się nie dowiesz ..można co najwyżej naszkicowac pewien zarys ,ale to i tak nic konkretnego nie daje bo konkrety tworzymy my sami.

Gość EZotv
Dzwoń mówię Ci ! Odkryjesz prawdę życia :)

Gość junm5UNju
zgadzam sie z toba naprawde, tylko chce rozwiać wątpliwości, dostac porade czy coś takiego

Gość junm5UNju
nie zadzwonie nigdzie, chce osobiście, nie nasmiewajcie sie, ludzi korzystają z takich rzeczy i ja tez mam chętkę, tylko czy warto....

Gość to jak wyjeższarzz
ostatecznie i tak decyzja będzie należała do Ciebie ... : ) ..porada tylko naświetli problem ...no ,ale ja jestem mądry po szkodzie

Gość EZotv
Co ty gadasz. Nawet Nostradamus mówił, że każdy ma już zapisany los. Ty sobie możesz co najwyżej cmoknąć. Nikt nie zmieni przeznaczenia, choćby się nawet zesrał w gatki ;)

Gość junm5UNju
tak, tak ja chce byc przygotowana na ten los, to jak wyjeższarzz, więc jak z twoim doświadczeniem?

Gość EZotv
Skąd jesteś ? Nie ma u was w mieście tarocistów ? Na bank są ! Znam osoby którym wróżby się sprawdziły. Więc czego się boisz ? Jak ci 13 rozłoży nie uciekaj w popłochu to nie jest karta śmierci :)

Gość junm5UNju
jest w mojej pipidówie osoba która wróży z reki i z kart, polecasz? czy odradzasz ( z doswiadczenia)

Gość to jak wyjeższarzz
tak z moim doświadczeniem ,że wydasz kasę na to żeby w najlepszym przypadku ktoś powiedział Ci to co ty już i tak wiesz tylko co najwyżej ładnie to bedzie sformułowane i ubrane barwnie w mądre słowa ,ale suma sumarum nic konkretnego Ci to nie da....to tyle ja lece i pozdrawiam.

Gość EZotv
Wg mnie najlepsza jest ręka tam jest zapisany twój los. Ja koleżance przepowiedziałam ciąże.

Gość junm5UNju
no niby tak

Gość Fatima45
A ja Ci powiem , że byłam kiedyś u wróżki .Wróżyła mi z kart i z ręki .Wiele z tego co usłyszałam sprawdziło się - byłam w szoku.Mówiła o tym co było - tak jak by mnie znała - a nic jej nie podpowiadałam .Kilka miesięcy po pierwszej wizycie , wybrałam się do innej wróżki z ciekawości co usłyszę i ta druga powiedziała mi to samo .Dodam , że obie panie były z dwu różnych miast dość oddalonych od siebie ...Zrobisz jak uważasz , ale dla mnie coś w tym jest ...:) Pozdrawiam :)

Gość Dazzling
Tak jak wszędzie można znaleźć oszustów/oszustki ;) Nieliczni z moich znajomych korzystają od czasu do czasu z porad wróżki i niektórzy twierdzą, że faktycznie coś w tym jest. Sprawa indywidualna. Ja osobiście uważam, że to trochę strata pieniędzy, wolę sobie czasem przeczytać horoskop ;) http://smierc.org/news/index.php