Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pm88

W艂oskie s艂odycze

Polecane posty

Go艣膰 pm88

Witam , jestem studentk膮 Wydzia艂u Ekonomii i mam do Was Drodzy Forumowicze ogromn膮 pro艣b臋. Przygotowa艂am kr贸tk膮 ankiet臋 dotycz膮c膮 w艂oskich s艂odyczy, kt贸ra nie zajmie Wam wi臋cej ni偶 5 minut. Dane, kt贸re pozyskam dzi臋ki waszym odpowiedziom niezmiernie mi pomog膮 w przygotowaniu mojej pracy magisterskiej . To naprawd臋 nie jest 偶adna reklama tylko ch臋膰 rzetelnego przedstawienia zagadnienia w mojej pracy. Oto link: www.surveygizmo.com/s3/777729/Ankieta-dotycz-ca-w-oskich-s-odyczy Z g贸ry dzi臋kuje za pomoc.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie bardzo rozumiem
dlaczego na polskim rynku pytasz o w艂oskie s艂odycze? gdyby ankieta dotyczyla og贸lnie s艂odyczy, to ok, ale jak my艣lisz ile os贸b w polsce/tu na forum jad艂o prawdziwe w艂oskie s艂odycze? mi jedynie na my艣l przychodz膮 cantuccini czy jak to sie tam pisze jak mam sie wypowiedzie膰 na temat produktow ktore w polsce nie sa powszechne i ogolnodostepne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie bardzo rozumiem
dlaczego na polskim rynku pytasz o w艂oskie s艂odycze? gdyby ankieta dotyczyla og贸lnie s艂odyczy, to ok, ale jak my艣lisz ile os贸b w polsce/tu na forum jad艂o prawdziwe w艂oskie s艂odycze? mi jedynie na my艣l przychodz膮 cantuccini czy jak to sie tam pisze jak mam sie wypowiedzie膰 na temat produktow ktore w polsce nie sa powszechne i ogolnodostepne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kubek z kubusiem puchatkiem
sorry ale bez sensu ta ankieta bo ja np nie mam bladego poj臋cia jakie w艂oskie s艂odycze sa na polskim rynku , jedyne co mi sie kojarzy to rafaello ale nawet nie mam poj臋cia sk膮d one s膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja by艂am we W艂oszech,znam
w艂oskie s艂odycze,ale w Polsce ich nie spotka艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja by艂am we W艂oszech,znam
wi臋c nawet nie pamietam dok艂adnie,jakie one by艂y. Kojarz膮 mi si臋 tylko dwie w艂oskie firmy cukiernicze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nic wam do tego jak kto艣
a ja nie ma zielonego poj臋cia co to za s艂odycze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pm88
Tak zgadzam si臋 偶e s膮 one malo dost臋pne na w艂oskim rynku . Jednak ankieta ma na celu przedstawienie postrzegania w艂oskich s艂odyczy przez Polak贸w. Czy kojarz膮 si臋 one z wysok膮 jako艣ci膮 dobrym smakiem czy wr臋cz odwrotnie. Chcia艂abym zbada膰 stereotypy panuj膮ce w艣r贸d naszych rodak贸w. Brakuje mi jeszcze oko艂o 30 ankiet. Pomo偶ecie :)?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jak mamy pomoc??????????
jak wiekszosc ich nie jadlo,i nie mamy porownania z polskimi? i nie wiemy czy oplaca sie je wogole kupic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jak mamy pomoc??????????
wypelnione

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale co z tego 偶e ankieta
mieszkam w polsce i ani jednego w艂oskiego s艂odycza w sklepach nie widzia艂am

Udost臋pnij ten post