Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksefneo

ja tylko marze o tym zeby byc szczupla:/

Polecane posty

Gość ksefneo

nigdy taka nie bede;/

Gość ksefneo
niby to wiem ale brak charakteru totalnu mam 70 kilo 165 jestem jak swinia!

musisz znalezc motywacje w sobie i sie wziac za siebie jesli czujesz sie zle ze soba :) Powodzenia :)

Gość ksefneo
duzo to zmieni mam niska samooccene i problem z szukaniem pracy itp mysle ze to mi pomoze

ogranicz cukier i tłuszcz.Jedz mało i często, dzieki temu twój organizm nie bedzie musiał magazynować tego co jesz. To chyba nie wymaga ogromnej siły woli....

Gość ksefneo
uwielbiam slodkie fast foodow coli chipsow wcale

Gość anonim1234
to wybieraj albo slodycze albo szczupla figura

Gość orchide-a
No ja tez juz od jakiego czasu chce schudnac, ale nie mam az tak silnej woli. Mam podobnie jak Ty - 168 cm wzrostu i waze 67 kg;/

Gość misiuniaaaaaaa
ja mam 167 cm wzrostu i 66 kilo i czuje sie szczupla...

Gość mich@llllllllllllllllll
Ja schudłem 20 kg. Wtedy już byłem trochę za chudy :P, niektórzy znajomi myśleli że choruje i wypytywali cały czas. Później przybrałem tak z 5 kg i jest ok. Odchudzałem się 2 lata i powiem wam nie było łatwo. Fakt nie głodziłem się specjalnie bo zawsze miałem dobrą przemianę tylko lenistwo doprowadziło do otyłości i trzeba było zacząć uprawiać sport. Do tej pory jestem aktywny fizycznie i jestem zadowolony. Na samym początku było widać jakieś rezultaty ale później spowolnienie i czasami już brakowało sił, moją motywacją było to że chciałem latem bez problemu pokazać się na plaży a jak to zawodziło to po prostu zmuszałem się do wysiłku.

Gość orchide-a
misiuniaaaaaaa - fajnie, że jestes zadowolona ze swojego wyglądu bo to jest najważniejsze. Ja ważę podobniej jak Ty, nie uważam się za jakąś specjalnie otyłą, ale wiem, że do ideału mi jeszcze dużo brakuje ;) natkawariatka - masz rację, muszę powiedzieć niestety ;) mich@llllllllllllllllll - gratuluję wytrwałości Ja zastanawiam się nad dietą białkową, ale jeszcze się nie zdecydowałam ostatecznie. W każdym razie zaczynam w najbliższych dniach odchudzanie. Ksefneo poszukaj jakąś dietę odpowiednią dla siebie i jedz tylko to, co zalecają może to Ci ułatwi sprawę, bądź wybierz się do dietetyka, żeby coś dobrał dla Ciebie. Dobranoc wszystkim! :)