Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem oburzonaaaaa

Jestem oburzona!!! Wszyscy mysla ze dziadkowie maja obowiazek wobec wnukow!!

Polecane posty

Gość jestem oburzonaaaaa

Jestem oburzona!!! Wszyscy mysla ze dziadkowie maja obowiazek wobec wnukow!! Czytalam ostatnio na forum ze w przeszlosci dziadkowie nie chcieli wnukow, nie lubili ich, a teraz ci dziadkowie potrzebuja pomocy. Powiem jedno jestescie chorzy. Nawet gdyby dziadki chcieli usunac wnuka gdy ich corka a wasza matka byla w ciazy to wy macie obowiazek pomagac dziadkom z jednego bardzo prostego powodu, dali zycie waszej rodzicielce, i tu nie ma znaczenia co mowili wczesniej, moze mieli swoje powody ze was nie chcieli.

Gość jeśli chcieli usunac wnuka
to wnuk moze tez gdzies zeby oni jak najszybciej umarli i nie pomagac przy dziadkach.

Gość a co ty tak
moze mieli swoje powody a moze wnuk tez ma swoje powody he?

Gość jestem oburzonaaaaa
Wnuk jest mlody, zycia nie zna to nie powinien zabierac glosu w takich sprawach. Dziadkowie to dziadkowie, i jesli kobieta juz wydala go na swiat to ten czlowiek nie jest winny tylko matce ale rowniez jej rodzicom pomoc na stare lata.

Gość gd9end
A ty jesteś chora psychicznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gyfrybuihug
Trzeba byli sobie zasluzyc na szacunek. Jak mialas wnuka w du.pie to teraz wnuk ma cie gdzies. Tego nauczylas co nie? Masz czelnosc sie domagac.

Gość styczniowy przyjaciel
Słuchajcie wcześniej pojawił się temat, że laska wyciąga kasę od swojego kuzyna. Temat to powiedziałam bratu czy jakoś ta...... Dla mnie to ty za dużo wymagasz. Wnuk to nie śmieć, który ma gówno do powiedzenia. Jeśli dziadek czy babcia mieli go całe życie głęboko to nie ma obowiązku im pomagać na starość. Rozumiem, że dziadkowie byli biedni, ale jak nawet nie powiedzieli mu miłego słowa, tylko odzywali się do niego z pogardą to nie ma żadnych obowiązków pomagać. A Ty sobie raz na zawsze zapamiętaj, bo masz mentalność człowieka bez honoru, że wnuk też ma rozum i ma jak najbardziej prawo odezwać się.

Gość Smoky eyes
Jeżeli dziadkowie olewali wnuka to dlaczego ma im pomagac? Bo dali zycie jego rodzicielce? Naciągany argument. Wnuk na świat się nie prosił... Jego matka też nie... Na pomoc i szacunek trzeba sobie zasłużyc.

Gość tak jak wyżej autorka
Bardzo mądre słowa, pozdrawiam