Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Postanowiłem że koniec z marzeniami!

Polecane posty

Musze uzgodnic wszystko z komornikiem. Jutro na wszelki wypadek puszcze mini lotto moze cos wygram :( trzymaj za mnie kciuki :(

Gość a co to jest ten Wawl?
hiszpanin hiszpanin@tlen.pl'; Mała ale zawsze coś. Ostatnio napisałem na kafe że myślę o gejowskiej prostytucji to wszyscy zaczeli mnie obrażac ___________________________ Tu zawsze wszyscy obrazali.wiec mnie to nie dziwi.Co do tego pomyslu to wole sie nie wypowiadac. Skad taki pomysl? Predzej chyba z kobietami by Ci wyszlo, no chyba,ze masz skonnosci gejowskie,ale nie wnikam. W kazdym razie prostytucja to nic dobrego.Masz 2 zdrowe rece,wiec dasz rade zarobic uczciwie.

Skąd taki pomysł? ponieważ jestem pod ciągłym napięciem a z kobietami?? ja nawet nie wiem skąd wziąc geja czy kobiete która zapłaci, przecież tego nie da się znalezc. Spróbuje zarobic uczciwie albo wygrac w totolotka. Jedno z dwóch :(

No,nareszcie madrze gadasz:PPo co sie szmacic i upokarzac?

nie zalamuj sie,pewnie mlody jestes,wiec poradzisz sobie. Zycie daje ludziom w kosc.uwierz mi, brak kasy to najmniejszy problem. mOzna miec pieniadze i mozna byc nieszczesliwym z innych powodow.

[zgłoś do usunięcia] hiszpanin hiszpanin@tlen.pl'; Ale z marzeń i kariery o show biznesie niestety musze zrezygnowac _______________________________ BO? no i jakie masz te marzenia ?

Miałem ich całe mnóstwo a to o pracy w mediach a to o tym że będę miał hacjende w meksyku itp :)

aha,a dlaczego akurat w Meksyku:D? Masz parcie na szklo? wiele rzeczy mozna robic i niekonieczneiw mediach, zeby miec satysfakcje:P

W Meksyku, w Hiszpanii, Peru, itp. Na oglądałem się dużo seriali peruwiańskich, meksykańskich i kolumbijskich i też tak bym chciał życ. Między innymi Gorzką zemste :D

Poszukaj moze na razie bardziej satysfakcjonujacej i lepiej platnej pracy. Tak na poczatek.

hiszpanin hiszpanin@tlen.pl'; W Meksyku, w Hiszpanii, Peru, itp. Na oglądałem się dużo seriali peruwiańskich, meksykańskich i kolumbijskich i też tak bym chciał życ. Między innymi Gorzką zemste ________________________ :D Zycie to nie seriale i nie oddaja tego jak sie tam zyje.tam wieksza bieda niz w Polsce:P Zeby tam zyc tak jak sobie wymarzyles to musialbys miec naprawde mnostwo kasy:D

No ale jakoś na telenowele mają pieniądze? :D:D :D Chciałem życ tak jak rodzina Elizondo z Gorzkiej zemsty lub rodzina de la torre z cudu miłości. Może byc tak jak forresterowie z mody na sukces lub carringtonowie z dynastii :D

hiszpanin hiszpanin@tlen.pl'; Na terenie dobczyc nic takiego nie znajdę ______________________ a te Dobczyce to w jakim wojewodztwie? Nie mozesz wyjechac ?

Coraz częściej zastanawiam się nad wyjazdem, gdzieś przy jabłkach w Niemczech albo gdzie indziej.

hiszpanin hiszpanin@tlen.pl'; No ale jakoś na telenowele mają pieniądze? Chciałem życ tak jak rodzina Elizondo z Gorzkiej zemsty lub rodzina de la torre z cudu miłości. __________________________________________________ Telenowele sa z kasy panstwa:P nie ogladam takich seriali, ale wiem, ze tam jest straszna bieda a to co w serialach to maly procent ludzi tak ma:P NO i straszny rozrzut,bogactwo a obok rynsztok i dzieci zabijane na ulicach.:(

Gość GGGGXDXZVVX
hiszpanin - no-life, pizda, frajer, troll, oglądający telenowele

Już mi się odechciało jechac do Meksyku czy do USA robic kariere w HollyWood, to samo moge robic w Polsce :) chociaż i to jest mało możliwe.

Gość GGGGXDXZVVX
Albo przy kiblach na dworcu, byłbyś idealny.

nooo, do USA to w ogole nie ma sensu.:D lepeij juz gdzis blizej.

a powiedz mi jaka Ty kariere chcialbys robic w tym hoollywoodzie? jako aktor, rezyser czy kto:D?

Gość GGGGXDXZVVX
Pewnie jako sprzątaczka albo babcia klozetowa.

hiszpanin hiszpanin@tlen.pl'; może jako prezenter telewizyjny? _______________________- wow:D a masz dobra prezencje i odpowiednie wyksztakcenie? jezyki znasz?

no wiesz, ale uroda to nie wszystko. Jakie studia skonczyles? znasz jezyki? masz ku temu jakies predyspozycje? Czasem same checi nie wystarcza nawet jak ktos to wszystko ma. Praca i to ciezka i troche szczescia na pewno tez. Zycze Ci wiec duzo szczescia we wszystkim.

Znam osoby które bez matury weszły do show biznesu :) ale to już przeszłosc, zamknięta przeszłosc :) niestety :(

hiszpanin hiszpanin@tlen.pl'; Znam osoby które bez matury weszły do show biznesu ale to już przeszłosc, zamknięta przeszłosc niestety ________________ wiem, ze tak tez bywa. Trzeba miec charyzme i duza wiedze etc. wiadomo,ze ani uroda ani wyksztalcenie to nie wszystko,chociaz pomocne. Trzeba umiec jeszcze sie wstrzelic w cos co sie kocha robic.