Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cywilizowane chiny

widzieliście to?? uwaga drastyczne

Polecane posty

Gość cywilizowane chiny
widziałam pierwsze 15s, dalej nie mogłam oglądać...co za draństwo!!

Gość hjuegr4yg4
mi by było bardziej żal psa :)

w takim razie, życzę ci zebyć wygrał wycieczkę do chin, i zeby potraktowali cię tak jak to dziecko...

zawsze uważałam, że daleki wschód to dzicz chińsce, japońce, koreańce życie maja za nic ludzkie, zwierzęce zero uczuć, zero empatii, są gorsi od najokrutniejszych zwierząt ale i tak cały świat będzie się klepac z nimi po plecach, usmiechac sie i kupować od nich każdy towar bo tanio syf

Gość Struuna
Gadacie głupoty! Byliście w Chinach? oczywiście, ze nie! Owszem jest tam jak na nasze standardy znieczulica, ale z drugiej strony dla tzw zachodu to u nas jest dzicz! A gadanie o tym, że chińskie to tanie i badziewne to wielka bzdura. Oni robią tak jak im się zapłaci-płacisz mało dostajesz słabą jakość, zapłacisz wiecej dostaniesz bardzo dobry produkt! A technologicznie to my jesteśmy tysiąc lat za nimi i tyle!

Gość halo to ja.....
W Chinach dzieci nie są traktowane jako wartość z powodu przeludnienia. Nawet aborcja jest dozwolona (czasem przymusowa, jeśli na ciążę nie było zezwolenia z urzędu) do 9-tego miesiąca ciąży.

Gość Resss
To chinskie kondomy robia skoro przeludnienie jest :D

Gość halo to ja.....
A na co im kondomy skoro aborcja jest ogólnie dostępna?? Dla nich to normarla norma antykoncepcji.

Gość halo to ja.....
forma - miało być

Gość haku
Gdy żona była w ciąży, on szedł do córek i je gwałcił! Ten potworny koszmar trwał latami. Roman M. niemal codziennie molestował i gwałcił swoje bezbronne córki. Jedna z dziewczynek była krzywdzona przez 11 lat, począwszy od czwartego roku życia! Zwyrodnialec znęcał się także nad resztą rodziny. Dzisiaj usłyszał wyrok skazujący. W więzieniu spędzi zaledwie 14 lat. Dodał, że biegli, którzy badali Romana M. nie stwierdzili u niego skłonności pedofilskich. - Była to zastępcza metoda zaspokajania swoich potrzeb seksualnych - powiedział sędzia. W trakcie postępowania prowadzonego przez prokuraturę w Pruszczu Gdańskim, Roman M. przyznał się do molestowania córek. Twierdził, że robił to wtedy, gdy - z powodu ciąży, niemożliwe stawało się współżycie z żoną. Mężczyzna nie widział nic złego w zaspakajaniu swoich potrzeb w ten sposób.

Gość haku
a wam tatełe któredy wchodzi do wanny?

Gość karalkola
Straszne... Biedna malutka. Dlaczego matka jej lepiej nie pilnowała???

Gość jkhsajfhse
wiecie ile zwierzat jest tak traktowanych na drogach? nie widzieliscie ile lezy przejechanych szopow, jezy, kun? ile razy ktos przejechal psa i sie nie zatrzymal? jakos nad nimi sie nie uzalacie, hipokryci

Gość karalkola
jkhsajfhse gratuluję wyczucia tematu :-0 powinnaś zawodowo zająć się pocieszaniem rodziców, którym umierają maleńkie dzieci

Gość jkhsajfhse
pocieszaniem rodzicow? a gdzie byla wtedy matka? pocieszac kogos takiego? a te wszystkie szopy i psy nie maja swoich rodzicow?? nie maja swoich uczuc? nie widzialas nigdy lezacego na drodze przejechanego zajaca nad ktorym pochylala sie jego matka/brat? udajecie wrazliwych, ale los zwierzat juz was nie rusza

Gość małgośka 23*
jkhsajfhse gdyby Twoją matkę przejechał na ulicy pijany kierowca też byś powiedziała, że nic takiego się nie stało, bo przecież codzinnie na drogach giną psy, jeże czy koty?

Gość kfjjjkfkjfjfj
biedne dziecko :( a matka też nieodpowiedzialna, jak mogła takiego malucha zostawić samego bez opieki!