Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

starzec55

Nie wiem czy sie cieszyc czy plakac??? Zostalem dziadkiem

Polecane posty

Mam ponad 50 lat i zostalem po raz kolejny dziadkiem. Uczynila mnie nim moja 19letnia corka ktora w tym roku ma mature, miala takie plany a teraz to raczej wszystko stracone, to tej pory pluje sobie w brode ze pozwolilem jej na to by miala chlopaka ktory jak przyszlo co do czego to sie ulotnil. Jeszcze moi tesciowie zarzucaja mi ze zle wychowalem corke. A ja teraz wlasciwie nie zostalem dziadkiem, tylko czlowiekiem ktory bedzie musial zastapic dziecku ojca.

Nie martw się my kobietki sobie radzimy. Zobaczysz córka spokojnie zda maturę. Wystarczy ja wspierać i jej pomagać. Tego teraz od was oczekuje. A Ty będziesz jeszcze ze swoim wnukiem/wnuczka tak szaleli razem że ohoho

Gość ślip za ślip, knop za knop!
ciesz się:D i korzystaj z najpiękniejszych chwil życia z wnuczkiem bo miną jak z bicza trzasł:D

Gość przelot_em
Nie ma co się dziwić, że 19-letnia córka zaciążyła. Jak półanalfabeta mógł lepiej wychować swoje dziecko, no jak?

Nie masz zastępować ojca tylko być dziadkiem :) a córka na pewno ułoży sobie z kimś życie. No chyba że będzie nieodpowiedzialna i zostawi dziecko u Ciebie a sama będzie sie szlajać z innymi facetami, jak to czasem bywa :o

Gość przelot_em
Pewnie wnuka wychowasz tak samo jak córkę. Teściowie mają rację, nie nadajesz się ani na ojca ani na dziadka.

Gość ślip za ślip, knop za knop!
przelot_em - pierdzielisz jak potłuczony/a:D

Gość przelot_em
Ja pierdzielę>? Ja? To zobacz co pisze ta osoba pod nickiem "starzec55". :D:D:D Nie uświadomił w pore córki czym grozi seksowanie się, czyli nie przygotował jej do życia. Wiedział, że ma chłopaka i się z nim spotyka. A teraz żali się, że został dziadkiem i będzie ' musiał" wychowywać jej dziecko. No, brawo. Mamy XXI wiek a wychodzi na to, że .... a co ja tu się będę produkowąć. Jak wychowałeś - tam masz. :) 🖐️

Gość waris2011
dasz rade , zycie jest czasem okrutne... ale uwierz , ze bedziesz kochał ta dziecine bardzo mocno... a tescie niech wypierdalaja jak wychowali swojego synka .. dzieci nie robi sie w pojedynkę... powodzenia zycze( a uwierz wiem o tym cos bo samam zostałam mamą w wieku młodszym niz twoja córka... ale musi wiedziec czy ten facet jest odp. na bycie .. ogolnie jesli nie to niech nie niszczy sobie zycia juz na stracie - ja to zrobiłam dzis niestety jestem po rozwodzie)ale zycie jest takie a nie inne

Gość waris2011
przelotem pierdolisz jak niezdrowa ciota... nie wiesz , ze dzieci i tak robia swoje , na przekór im bardziej tym przyjemniej ... kuzwa nigdy dzieckiem nie byłes ani nastolatkiem .. to gdzie cie chowali w klasztorze... choc tam sexizm na kazdym kroku ...współczuje pojechanej głowy:)

hej ja też miałam 19 lat i sostałam mamą ale moi rodzice na temten czas byli zli i sie bali jak to bedzie ??/ ALE DZIŚ KOCHAJA WNUKA JAK SZALENI ;-)

Gość przelot_em
10:10 [zgłoś do usunięcia] .. - ja to zrobiłam dzis niestety jestem po rozwodzie)ale zycie jest takie a nie inne Nie rzucaj się. Sama widzisz jak sobie skopałaś życie nieodpowiedzalnym macierzyństem w młodym wieku. Ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem skąd się biorą dzieci i kiedy należy je mieć. :D