Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiak87

Które perfumy? Marc Jacobs/Donna Karan/Beyonce?

Polecane posty

Gość mysiak87

Witam Pisze, gdyż mam problem... Zamierzam kupić siostrze perfumy, jednakże nie do końca znam jej gust, bo ona co jakiś czas zmienia perfumy. A to C-Thru, a to Puma, a to Gucci - nie ma jakiejś zależności. Ostatni zaciągnęłam ją do perfumerii niby ot tak by popatrzeć i zauważyłam, że zwróciła uwagę na 3 zapachy. 1.Marc Jacobs, Daisy 2.Donna Karan, DKNY Be Delicious 3.Beyonce, Heat I mam trudny orzech do zgryzienia ;/ Moja siostra to szalona, pełna energii studentka (24 lata), jednakże kiedy trzeba potrafi być bardzo poważna i kobieca... Jak uważacie, który zapach by do niej pasował?? Będę wdzięczna za każde słowo ;) Pozdrawiam

Gość Nie paryżanka
my biedzaczki nie kupujemy perfum, stosujemy naturalny zapach spod pachy....zapytaj jennifer...ona jest mega bogata, nawet ostatnio rachunek z sephory wkleila, zeby wszyscy jej uwierzyli:P

Gość klnjb
marc jacobs- najbardziej ekskluzywne :) ale zapach chyba tez najciekawszy , hajbardziej zroznicowany, donna k\aran"be delicious" jest bardzo przyjemnym zapchem ale jednostajnym raczej nie mowiac juz o tym dziadostwie" beyonce"

2.Donna Karan, DKNY Be Delicious a najlepszę są michael kors :]

Gość kgfdfdfgxgcxgcx bvn
Hugo Boss - zaprojektował czarny mundur nazistowski, noszony przez m.in. SS, a przy okazji był prezentował takie poglądy.

Gość mysiak87
Czy ktoś jeszcze się wypowie??