Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjacióła

przyjaciel chłopaka

Polecane posty

Gość przyjacióła

Jestesmy razem niedlugo, 2 tygodnie, znamy sie 2 miesiace. Zakochalam sie, zaczelo mi na nim naprawde zalezec. Przedwczoraj poznalam jego najlepszeg przyjaciela. I dostalam obuchem po glowie. Zobaczylam jak moj chlopak zachowuje sie w jego towarzystwie, jest zupelnie inny. Czy to nie jest tak, ze wybieramy sobie przyjaciol podobnych do siebie? Jezeli przyajciel to lovelas, do tego duzo pijacy i meega rozrywkowy, to moj chlopak tez musi cos z takiego typa miec, skoro tak sie przyjaznia? Na dodatek nie uprawialismy jeszcze sexu i jak poki co na to nie jestem gotowa. A kolega kilka razy dawal aluzje, zeby pojechal do mnie po spotkaniu, i takie tam. Co myslicie?

Gość przyjacióła
Nie że kolega chcial do mnie pojechac, tylko mowil mojemu chlopakowi, zeby on pojechal.

Gość mariner
Widac ten przyjaciel twemu chlopakowi bardzo IMPONUJE! i stad jego chec do upodobnienia sie do niego. Wg markiza de Sade w kazdym zwiazku musi byc PAN I NIEWOLNIK. TWOJ KOLEGA JEST WIDAC NIEWOLNIKIEM :)I to uzaleznionym od Pana !

Gość przyjacióła
Nic z tego nie rozumiem. Naprawdę nikt nie może nic sensownego powiedzieć?

najpierw sensownie pisz pozniej dopiero oczekuj sensownych odpowiedzi

Gość przyjacióła
A co niesensownego napisałam?

do kogo masz pretensję o ten stan rzeczy ? co chcesz osiągnać i czego wymagasz? co chcesz zmienić i co cię boli? Jak nar razie opisałaś jakąś tam sytuację,jakies zdarzenie czego oczekujesz od nas?

a czy nie przyszło ci na mysl ze skoro to przyjaciel, to mogli sie umowic z podtekstami zeby cie sprawdzic jaka bedzie twoja reakcja...

Gość przyjacióła
amikaa Co masz na myśli? Że chcieli sprawdzić czy jestem "święta" czy może już "gotowa"? Regres Opisałam sytuację i chciałam wiedzieć jak to wygląda z boku. Czyli co myślicie o sytuacji, że poznałam kogoś z zupełnie innej strony, kogoś kto przy mnie zachowuje się zupełnie inaczej, a przy przyjacielu inna bajka. Jaka jest jego prawdziwa strona...

prawdopodobnie to szczeniak jeszcze a kumple wywieraja na niego duzy wpływ

Gość przyjacióła
Nie szczeniak, bo ma 30 lat. A co masz na myśli mówiąc patologia?

widocznie twojemu chłopakowi imponuje postawa jego przyjaciela i raczej tego nie zmienisz, więc albo on zmieni przyjaciela albo ty chłopaka, twoj facet zachowuje sie jakby wlasnego rozumu nie miał, pomysl czy chcesz byc z kims takim, komu przyjaciel sugeruje zeby ten szedl z toba do łóżka...

Gość przyjacióła
W tym problem, że ja sama nie wiem, czy to przyjaciel ma takie zdanie, czy może te aluzje wynikały z tego, że o tym gadali, i mój chłopak też by chciał.. Tylko że on nie jest taki pewny siebie i przebojowy, przynajmniej tak mi się wydaje. Teraz to już niczego nie jestem pewna. A ja na tym etapie na pewno nie chcę sexu. Poza tym jestem dziewicą i szanuje to sobie. To nie znaczy że chcę czekac do ślubu, albo nie wiadomo ile, ale przynajmniej tyle, żebym wiedziała że to nie jest znajomosc na dwa miesiace. Teraz to chyba powinnam z nim porozmawiać, zapytać się jak on to wszystko widzi, jakie ma podejście... Jak myślicie? I powiedzieć mu że jeszcze z nikim nie spałam?

Gość babytown
jest moim przyjacielem podziele sie z nim wszystkim

nie podoba mi się że teraz ludzie łączą się w pary uprawiają skes są ze soba potem się rozchodzą poznają następnych i znowu tak parę lat albo parę miesięcy i tak cały czas dlaczego tak łatwo się rozstajecie za łatwo wchodzicie w związki albo wiążecie się tylko dla seksu ze swiadomoscia ze to bna jakis czas poprostu chcecie sobie porobowac z roznymi osobnikami nie podoba mi sie to nie idzie sie do lozka z kims co do kogo nie ma sioe powzynych planow przynajmnie jtrzeba zakladac ze moglo by sie z ta osobo spedzic cale zycie przynajmniej na poczotku zwiazku trzeba miec taki9e przekonanie za latwo idziecie do lozka i z byle kim nie podoba mi sie to

Gość sassssssssssssssssss
a może ten przyjaciel się popisywał??? że niby taki super itp i może chciał zobaczyć, czy już spaliście razem itp poobserwuj tego kolege. przyjaciel m.chłopaka też na początku robił różne aluzje, i sądze, ze z ciekawosci itp

Napisałaś że ten drugi "dużo pijący i lowelas". Bardzo widzę chcesz być nieszczęśliwa. Czemu chcesz mieć nieszczęśliwe życie? Lubisz być bita, poniżana i zdradzana?