Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xpelciaaax

Pytanie !

Polecane posty

Gość Xpelciaaax

Czesc dziewczyny.Pobolewaja mnie piersi i czasami podbrzusze.Ostatnia miesiaczke mialam 6 stycznia, 15 i 16 uprawialam seks z moim chlopakiem w obu dniach skonczyl we mnie. Zauwazylismy w tym czasie sluz jasno bialy,gesty,sliski wiec mysle ze to byly dni plodne i owulacja. Czy dojsc moglo do zaplodnienia? W poprzednim miesiacu nie byl sluzu. Poradzcie-zrobic test ? Boje sie ze jestem bezplodna-bardzo czesto choruje i biore leki

Gość Jo------anna
To może być ciąża. Ale ja bym poobserwowała siebie, test zrobiłabym gdyby miesiączka się spóźniała. Zyczę Ci tego, czego pragniesz, niezależnie czy chcesz ciazy czy jej braku.

Gość Jo------anna
Ps. Mój partner też myślał, że jest, bo brał silne leki na nerki powodujące bezpłodność, ale nie jest, więc nie denerwuj się bez potrzeby. :)

test robisz najwcześniej w dniu kiedy miałaś dostać miesiączkę, wcześniej bywają niewiarygodne.

Gość mouy
co za pytanie? były dni płodne plus seks do końca to może być ciąża. Ale to już ty wiesz jak długie masz cykle i czy sa regularne.

Gość Xpelkaax
Miesiaczke dostaje roznie , pierwszy raz mi sie zdazylo dostac po 24 dniach . A bywa roznie ... Zaobserowalam sluz ktory byl taki jak przy owulacji ... Wlasnie w tamte dni co opisalam

Gość Xpelkaax
Tzn drugi raz pod rzad po 24 dniach ...