Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnabezdomnaaaabezdomna

KK a Pamiętniki z wakacji i tym podobne

Polecane posty

Chciałam tu napisać, że jestem zaniepokojnona, dlaczego KK milczy na temat Pamiętników z wakacji. Gdzie oni są? Dlaczego nikt nic nie mówi, nie grzmi na alarm co sie dzieje z polską młodzieżą. 16 odcinek tego paradokumentu to 16 latka, która przeżywa swój pierwszy raz na wakacjach w Hiszpani. Czy taką chcą mieć młodzież? Kiedyś była mowa na takie i inne tematy. Pierwszy raz to sprawa osobista, ale takie produkcje zachęcają wręcz młodzież do naśladowania zachowan osób będących ich bohaterami. Cały cykl to 16 filmów - w obecnej epoce ktoś może wziąć z tego wzór i to samo zrobić. A czy o to chodzi? I tyle. I gdzie jest KK i jego nauka odnośnie tego filmów i wszystkich tych szmatławców, które w telewizji lecą - polskie M jak Miłość i tak dalej - ogłupiają one człowieka, przystosowują do komercyjnego spojrzenia na świat, wręcz stanowią papkę cywilizacyjną i komercyjną. Niczego wiecej tam nie ma. Jak można było dopuścić do zalewu telewizji polskiej takimi pseudoamerykańskimi szmirami - wszystko podszyte w jakiś OSZUKAŃCZy sposób Polską , zakropione Plebanią i ojcem Mateuszem i co? Pseudoamerykańskie wartości głosza te szmiry i co dalej? Tak życie człowieka wygląda? Gdzie jest KK żeby to skrytkować - Pamiętniki z wakacji - Kult ciała i pogarda dla ciała. I wiecie DZIWICIE SIĘ, ze Zachodnia Europa pragnie Świętej Inkwizycji. Nie dziwcie sie. Może i wy jej pragniecie lecz nie rozumiecie swoich pragnień i tyle. Smutne lecz prawdziwe. :(

Gość ffffff,
"gdybym wiedział, że to ma 25 lat, to bym tego w ogóle nie pił" :classic_cool:

Pamiętniki z wakacji to komercyjny bełkot PSEUDOCYWILIZACYJNY pseudokulturowy. Tak bym to określiła i jeszcze wiecie wszystkie te szmiry - typu wiecie M jak miłość - takie coś. To mogli choć kostiumy dac i tyle. I wiecie takie coś. I czemu nikt tego nie krytykuje? KK zasnął w Polsce i śpi niczym Indianin w lesie. Tak uważam. A głupota społeczeństwa I AFRYKANIZACJA potrzeb ludzi jest coraz większa. I tyle mogłam napisać na tym forum - które również pokazuje stopień afrykanizacji społeczeństwa - czy bez obrazy dla Afryki ZDZICZENIA społeczeństwa polskiego - i to wszystko. A spowiedz nie bo spowiedz to NIEMIECKIE jest myślenie. I w Polsce przez to nie jesteście Niemcami bo zdziczenie TO SAMO bo nie macie spowiedzi i tyle. Bo macie takich złych księzy bo nie mają rozgrzeszenia. I bym to wiedziała i by niczego tu nie było bo jesteście TACY GŁUPI, a Janina - katechetka najbardziej. Na dodatek ona zabiła swoją matkę, otruła ja kto wie czy nie trutką na szczury i wiecie i tak ma USA i może być - z zabitej matki. Ale włosów Indian nie ma i tyle. I to wszystko. I widzicie - ale KK ale mają wartości. JEDNE MEDIA - puls , komp. Wszyscy pogłupieli. A ja też że pisałam tu swoje rzeczy I ZA TO że nie ma żadnej krytyki w mediach katolickich czy na kazaniach MEDIÓW POLSKICH tej całej głupoty to sie nie dam wiecie. Bez sensu. Nawet u mnie w kościele jest EKRAN z papieżem a co powiedział to nic. Tylko, ze macha mi ręką. Może wolałabym jakieś cytaty. Tyle napisał rzeczy. No nie wiem. I tyle :(

Gość mikikun
Lewicowe elity osłabiły Europę zmuszając ją do wyparcia się swoich chrześcijańskich korzeni. Ideały oświecenia i praw człowieka okazują się wartościami zbyt słabymi by skupić wokół nich Europejczyków. Sprawia to, że stary kontynent jest teraz tak podatny na ekspansję islamu i niemal bezbronny wobec niej. We Włoszech w imię tolerancji ściąga się w szkołach i szpitalach krzyże by nie urazić uczuć muzułmanów. W marcu 2007 roku Włochami wstrząsnął film zrobiony ukryta kamerą przez dziennikarza. Na filmie widać jak imam mówi „Nie integrujcie się z ludźmi Zachodu, nie zadawajcie się z chrześcijanami ani z Żydami. Z niewiernymi nie można iść na kompromisy. Ich się zabija i basta”. Podobne materiały zdobyła angielska stacja Channel 4 oraz stworzyła film „ ispatches Undercover Mosque - The Return” demaskujący islamistów. Na przełomie 2006 i 2007 roku Niemców zszokowała wiadomość, że sąd powołał się na koran, a nie niemieckie prawo w jednej ze spraw rozwodowych. Niemka była maltretowana przez swojego męża Marokańczyka. Wniosła więc do sądu o rozwód ze względu na szczególne okrucieństwo męża. Jakież było jej zdziwienie gdy sędzia odmówił jej rozwodu stwierdzając, że Koran pozwala mężczyźnie bić kobietę. „Mężczyzna działał zgodnie ze swoimi przekonaniami religijnymi. Składająca podanie skrzywdziła go przyjmując zachodni styl życia. Bijąc ją, bronił swego honoru. Nie może być więc mowy o rozwodzie z powodu szczególnego okrucieństwa” - można było przeczytać w liście jaki otrzymała pokrzywdzona kobieta od sędziego. Natomiast Francuz Robert Redeker, który napisał, że Mahomet był nauczycielem nienawiści musiał się ukrywać we własnym kraju! Autorowi „Fitny” Geertowi Wildersowi wielokrotnie grożono śmiercią, a sam film usunięto nawet z portalu LiveLeak z powodu gróźb pod jego adresem. Gdy opublikowano karykatury Mahometa co wywołało ostre protesty muzułmanów, politycy europejscy ogarnięci strachem, zamiast stanąć w obronie wolności słowa pospieszyli z przeprosinami i ukorzyli się przed islamistami. Musimy być po stronie Włocha, którego islamscy terroryści zamordowali w Iraku w 2004 roku, a który przed śmiercią zdążył wykrzyknąć: „Pokażę wam jak umiera prawdziwy Włoch!”. Nie oznacza to, że mamy się bronić przy użyciu luf armatnich i rozwozić nasze ideały w lukach bombowców. Wystarczy, że ponownie oprzemy się na fundamencie na, którym wyrosła cywilizacja europejska czyli wartościach kultury judeochrześcijańskiej. Źródła ziennik.pl, 7dni.wordpress.com, rp.pl, wikipedia.pl, wprost24.pl, bbc.co.uk

Weicie bo wszystko mi sie stało z Analizy Michael a ona była DZIECKO DIABŁA dla ojca, a on miał rozgrzeszenie i żeby KK w Polsce spławić za moje życie, za moja matkę to rok do spowiedzi mi zostawał. Ja też tego nie rozumiałam, ale pracy nie miałam i tyle. I wiecie no tak to wygląda niestety - świat jest pogrążony w swoich błędach - KK widzicie - taka Analiza w piekle przez nich , a przecież poszła po egzorcyzmy, ich katechetka i to W NIEMCZECH. A w Polsce ile tego? Ile takich przypadków? Małe opętania. I wiecie może tak jakoś was wciągnęło i ta Janina jest opętana i wiecie trzeba krytykować media, telewizję, tych kanałów jest dużo, ale KK kanały państwowe powinien krytykować. Pamiętniki z wakacji to POLSAT się dowiem. Ale mimo wszystko wiecie jest to też sposobność, którą można wykorzystać żeby skrytykowac M jak miłość. I tak dalej. Te wszystkie szmatławce i powiedzieć, ze telewizja publiczna jak w komunie nic nie miała do powiedzenia człowiekowi tak i dziś. I nic się nie zmieniło i tyle. I to wszystko. No co więcej można powiedzieć? Co wiecej? I tyle :(

I wiecie PRZEZ to wyszarpałam z kafe moje zapiski - jak nie umieliście mnie uszanować to se zjedzcie katechetkę swoją i tyle. Ja będę Niemką kiedyś z 2 lat do spowiedzi po tym zostają mi moje zapiski, żeby nie było, że stałam w życiu o pass niemiecki wiecie. I mogą mi go nie przysyłać. A czemu wiecie ja tego nie wiedziałam z kościoła to pojęcia nia mam. Nie pasuje komuś wiecie stała praca w żaden sposób to takie coś i na całe życie macie spokój w stałej pracy z ROKU DO SPOWIEDZI NA STAŁA pracę. I wiecie takie coś mogłabym napisać i te zapiski wydać - żeby pomogły ludziom na przykład WYTRWAĆ W ROKU DO SPOWIEDZI na stała prace i tyle. Ale kto by mi to druknął bo to by miało sens a reszta nie i tyle. Bo tak i już. I takie podobne rzeczy tez by miały sens ale nie powiem o co chodzi. Bo wiecie ja tam nie chciałam czegoś? Ale jaki sens? Wszystko musi mieć sens a tak to co? Znowu kasa i co wiecej? Tak nie wolno i tyle :(

I tak wiecie mogłabym zarobić Z SENSEM z tego co tu pisałam a inaczej nie i tyle. BO NIE I JUZ. Ale widzicie jak jest Kasa, kasa , kasa A SENS? Bo ja miałam coś z tym robić? Ale jaki sens tego i tyle. I wiecie to jest bardzo ważne bo w tym są rodowody niemiecki i co oni zrobili z tymi rodowodami będzie i będzie co z tym rozgrzeszeniem ich? Że rok do spowiedzi Z SENSEM i wiecie z tego jest też matma i jest państwo. I Pan Bóg się ich zapyta - CO RODOWODY RZADZĄ? TAk to powinno być? I wiecie sie żachną że żle to wymyślili. Rodowody nie rządzą. Rodowody są na państwo i na stała pracę. No to rządzą się dowiem. No jak? NA PAŃSTWO sa rodowody. No niby rządzą, ale chyba wiecej sensu ma rozgrzeszenie. Co to - Bóg ustanowił KK , papieża jako swojego namiestnika na ziemi i to wszystko przekreślił tak? Eee - mógł wspomóc co najwyżej to co stworzył i tyle. Po co komu rodowod w katolickim państwie? I tyle :(

Moim zdaniem wiecie wobec całości zjawisk i tego co istnieje - to ,że rodowod rzadzi - a tak sie dowiecie w Niemczech to jest przesada i oni ZLE myślą. Bo wiecie nikt nie rozumie, że ta moja matka miała rację ,że powiedziała, ze trzeba ruszyć na Chiny. No wiecie przesadziła i w ogóle. Miała sie cieszyć, ze ma co jeść i tak dalej. Ale wobec całej historii i tak dalej I TEGO ŻE POJECHAŁA DO SPOWIEDZI ona miała rację. Np. z tego, że w Niemczech rządzą rodowody to wynikło, ze Chiny dziś są jakie są. I tyle. No i to jest nie do obalenia. A z rozgrzeszenia i roku do spowiedzi jest matma i filologia. I przez to oni są TACY DZIWNI. I tylko ta stała praca, ani karier. Tacy kaci i tyle. Bo to taki przekręt szatanski jest - jednak Ottoni byli BEZNADZIEJNI i tak sie zrobiło i tyle. No ale co? Tak to powinno być pomówione i oni skreśleni = ale najwięksi ich władcy . Naprawdę :(

Czyli zobaczcie - 1000 lat temu z rodowodami Ottony nie mieli sie z Arabami scalać tylko ruszyć na Chiny i tyle. A dalej na Arabów ale po Chinach i tak i tak. To bym sobie musiała co prawda poczytać I DLATEGO wiecie zaczęli sie scalać z Arabami I W TYM BŁĘDZIE tkwią do dziś. Mieli sie rozwijać, ale na Chiny - no ale to po Ottonach bo oni byli beznadziejni i wiecie coś tam z tych rodowodow rozumieli, ci z tymi rodowodami od razu rządzili ALE BYLI U WŁADZY? i z tego się zrobił taki miał. To jest tak - szewcu napraw buty a przestań sie mądrzyć. O tyle wiecie, ze wybierz se władzę, która będzie lepsza od Ottonów. A w Niemczech każdy Niemiec rządzi i tyle z całości :(

I zobaczcie jaki zdemoralizowany jest Zachód - z rodowodów mają stała pracę - wy tego nie rozumiecie, a z takimi poglądami wiecie jedyne co mogę JAKO JA to kurwić się w SZKOCKIM parlamencie. W polskim sie dowiem. Nie no ze szkockiego parlamentu też by mnie nie wypierdolili. Tylko zdrowia nie mam. Bo nic mi nie mieli do zaproponowania się dowiem i śmiech. No właśnie - mogli choć w Polsce powiedzieć że jedyne co moge Z TAKIM WYGLĄDEM to zostać kurwą w szkockim parlamencie. I wiecie CHOĆ TYLE. Bo te zdjęcia były bez sensu. BYŁY Z SENSEM? I to miałam 10-15 lat i wiecie CO DALEJ? I tyle i bym miała święty spokój od rodziców w Polsce? A tak? I tyle. I zawracali mną głowę A PO CO? Przecież zawsze jest wyjście i tyle. No nie? :(

Były z sensem !!! tak miało być i oni sobie wszyscy je oglądali MOJĄ TWARZ wiecie - tam miała być dupa. A wy się nauczcie trochę rozumu w Polsce i koniec. I wiecie TAK MIAŁO BYĆ bo jeszcze Niemcy by sie zaczęli z Chinami układać, a tak już DZIEKI BOGU Chinom nikt nie da rady i tyle z ich polityki i koniec. A ja jestem obrażona za peta i pass USA bo tak leci historia już PRZEZ TO, że tak mnie zdezelowali. To też mieli rozumieć - tych bankierów i by Chiny z tego mieli - Niemcy to sie dopuścili Żydów w Auschwitz i tak leci historia bo się tym mieli przejąć. To sie przejęli wiecie TAK i tyle. Bo tak i już :(

Wiecie ta rodzina królewska miała sie po prostu zacząć trochę bać. I tyle. NIE. Czemu? Ja wiem czemu to sie tak stało, ale to służba miała nie rządzic. Bo wiecie ONI RZĄDZA. A TA SłUŻBA? W koncu ci bankierzy lecieli rośliną i to królewskie ogrodnictwo miało sens. I tyle ludzi się zabiło i oni sobie moje zdjęcia oglądali i babcię z tych zdjęc pasowało skasować. Jedyne co mieli zrobić żeby znaczyć NORMALNIE to mnie oddawać. A tego Kevina też - wtedy żadnego brata i nic. I nie - zdjęcia i śmiech. I mają. Tylko z banków znaczą i tyle. A następnego papieża niech sobie zjedzą. Bo powiedzą RZYMIANIN a będzie to Czech i tyle. Tak pasuje. Ale żeby nie wyszło to Rzymianin I DLATEGO PIOTR i tyle. Bo Czechy mogą być, a Polska nie i tyle :(

czemu ten nasz papież nie może być to nie wiem robię ze JAK BYŁ CHORY ZWŁASZCZA na starośc to że za dużo pierdział w łozku a miał na ubikacji. Nie wiadomo. A całe życie zachowywał się jakby go zabić chcieli i tyle. I widzicie? Wschód rządzi. Co mają do powiedzenia? Musieliby mieć flotę i tyle. Dlaczego nie? Samoloty to nie oni. FLOTA -to są oni. Morze mieli . I tyle. Brygidki tez. Bo wiecie obrazili sie że kibel mi z życia zrobiły. MORZE i jego zawartość. Czemu nie?

Gość suuusssaaannaaa
Uwielbiam oglądać pamiętniki z wakacji!!! Raz że super klimat-słonko, plaża, wakacje... A dwa to fajnie się odpoczywa od codziennych stresów przy serialach takiej prostej treści. Zresztą historię te są bardzo zabawne:) pokazami są tam prawdziwi ludzie tacy jak my a nie sztucznie wykreowani! Piją, bawią się, używają słów jakich używamy na codzień. Utrata dziewictwa w wieku 16lat?? Oburzeni? Wielu z nas w tym wieku zaczęła swoje pierwsze doświadczenia sexualne. Prawda was oburza? Hahahahahaha:) miłego oglądania ;p

Zmiana tematu: Zobaczcie co znalazłam. Kto to w końcu wynalazł tę ruchomą czcionkę drukarską? Bo sie dowiem po co mi amazon. PO TO!!! W Europie to ODRYLI - tak jak Kolumb USA. Dosłownie :( ==================================================== Druk czcionką ruchomą Czcionkę ruchomą wynalazł rzemieślnik Bi Sheng (9901051), a jego wynalazek jako pierwszy opisał Shen Kuo w swoim dziele Mengxi Bitan z 1088. Oryginalny zbiór wypalonych z gliny czcionek Bi Shenga został przekazany jednemu z siostrzeńców Shen Kuo, który starannie go przechował. Czcionka ruchoma wprowadziła dodatkowe ułatwienie do techniki drukarskiej, już bardzo rozpowszechnionej, i używającej klocków drukarskich do produkcji kopii tysięcy dokumentów i tomów literatury, pochłanianej przez stale wzrastający rynek czytelniczy. Rozwój druku miał wielki wpływ na edukację i na klasę urzędników-uczonych, ponieważ im więcej książek ukazywało się drukiem, tym drukowane kopie stawały się coraz tańsze, zwłaszcza w porównaniu z pracochłonnymi kopiami odręcznymi. Rozwój i rozpowszechnienie druku i związanej z tym kultury słowa drukowanego w okresie songowskim były więc katalizatorem zwiększonej ruchliwości społecznej i prowadziły do powiększania się wykształconej elity uczonych, która w wiekach XXIII gwałtownie zwiększyła swą liczebność. Ostatecznie ruchoma czcionka Bi Shenga przegrała z klockowym drukiem całostronnicowym, ze względu na ograniczone korzyści jakie przynosiła wobec ogromnej ilości znaków pisma chińskiego, ale nie zaginęła i była wykorzystywana i ulepszana w późniejszych latach. Wang Zhen (działał 12901333), uczony-urzędnik z czasów dynastii Yuan, wprowadził szybszy system składu, zastąpił gliniane czcionki Bi Shenga drewnianymi i eksperymentował z czcionkami odlewanymi z cyny. Bogaty właściciel drukarni Hua Sui (14391513), z okresu dynastii Ming, założył pierwszy zakład posługujący się metalową (brązową) czcionką w 1490. W 1638 oficjalny biuletyn pekiński przeszedł z druku drzeworytniczego na czcionkę ruchomą, ale dopiero za czasów dynastii Qing zaczęto w ten sposób drukować prawdziwie obszerne dzieła np. w 1725 Gujin Tushu Jicheng, encyklopedię składającą się z 5020 tomów, dla której wydrukowania konieczne było odlanie 250 tys. brązowych czcionek. W XIX w. europejskie maszyny drukarskie zastąpiły chińskie metody druku czcionką ruchomą, a tradycyjny druk drzeworytniczy jest wciąż sporadycznie stosowany w Azji Wschodniej, głównie w celach estetycznych.

Wyrzucili mnie wiecie ze szkoły a nawet takich rzeczy nie wiedzą. A NIEMCY TEŻ. Arabski alfabet i mamy. Ale czy to nie pasuje? Hitler wojnę wywołał, a za komuny zrobił sie JEDEN PAPIER wszędzie, nie? i tyle. Dlaczego? Z Chin? Bo w Chinach była komuna, a papier jest z Chin i pisali i książki były. Bo śmieją się z Poniatowskiego, że ksiązki produkował. I co? Żle robił? Tylko alfabet mają w Chinach inny. I sie głupki nie dajcie tym DURNIOM. Wszyscy siebie jesteście warci. Bo się śmieją że Indianie będą mieli szkoły. SWOJE . Cyferki no to jeszcze, a literki? I tyle. Bo oni byli głupi bo sie nie uczyli. No wiecie... powiedzmy, ze uczyliby sie i co? Jak skonczyła Joko Ono? I tyle :( Oni nie lepiej. No właśnie. I czemu te szkoły w Europie się zrobiły - pomyślcie trochę. Jak już to RELIGIJNE i nic więcej. Jakieś filozofie wielkie - ich poznosiło jak zaczęli stac o Arabów, nie dali rady , alfabet arabski, cyfry arabskie - co wy sobie nie myślicie? Bo szkoły są arabskie. No tak - cyfra i literka to mamy arabskie i tyle. Ale czy to tak musi byc?

Wiecie oni mnie oskarżają, ze rodziców nie szanowałam i TAK skończyłam. TO NIE JEST PRAWDA. Ja tak skończyłam przez zachód, że mnie omotali ci rodzice - zniszczony rodowod , wyplony pet, ukradziony pass USA, adopcja na kasę. Oni na to wszystko pozwolili. Ten Kevin ma takie samo życie i tyle. I to wszystko. Przez to Niemka z rozgrzeszenia W POLSCE. Co to warte? Tyle ile spowiedz. A w Niemczech lepiej sie dowiem? Nie obchodzi mnie to . I wiecie TO PASUJE do mojej historii i do historii MATKI. I to jest żeby nie było, ze Niemców nie szanuję. Nie - rok do spowiedzi - w sumie? DWA LATA. A czy ojciec był Niemcem? To jest Niemiec? I to jest tylko imię. I wiecie jeśli był Niemcem to najgorszym jaki istniał. Jak Ottony. I tyle :( I tak dalej... a dużo by pisac wiecie. A te rodowody to im sie liczą. Bo wiecie oni sie obrazili o taką jedną babkę. Ale to z rodowodem jakby była. A to by takich rzeczy nie robiła bo to było DZIWACZNE i tak wszystko i tyle. I dalej mieli mnie uszanować bo rodowod miałam, a ona? Żydowkę z siebie zrobiła i tyle. Wy tego nie rozumiecie. Dlatego ja jej zawsze powiem - zważywszy na Ojca świętego mego - że pózniej 2 lata chodziłam w Polsce do spowiedzi i tak mogłam być? Choć to było wszystko wtedy i tyle. I tak już byłam Niemką , a tak? i tyle :( A wiecie pass niemiecki - jak mam rodowod i 2 lata na pracę stała z rozgrzeszenia to NAPRAWDĘ niech sobie darują i Śmieszka niech dostanie moje mieszkanie Z DZIECKIEM i to syna księcia Karola i tyle. No cóz... :(

Wiecie jak matka przepadła bo na Chiny chciała ruszyć - kazała Niemcom - to już naprawde mi paszportu niemieckiego mieli nie przysyłać. Bo teraz będzie po czyjej jestem stronie. NA PEWNO NIE PO NIEMIECKIEJ!!! i tyle. I tak będzie zawsze. Mieli papieża i mieli szanować go. CO ZROBILI? I dalej. PORNO USZANOWALI wiecie. Bez sensu :( Wartości porno :( Oni są gorzej niż kurwy z Wietnamu i nie dajcie im się. Oni mieli SKRYTYKOWAĆ papier to go sobie PRZYWŁASZCZYLI i wiecie o alfabet im poszło i w koncu Gutenberg się wielki zrobił - jak? Nie wiem. On miał mieć rodowod wiecie już dawno - Chiny się miały nawracać. Musielibyście być sinologami - jakieś dynastie - wszystko do zajęcia i tyle. I co tak osiedli w tej Europie? Najpierw wielka wędrówka ludów a pózniej co? i tyle. Bo Indianie nie mają racji, ze chcą sie uczyć. Niektórzy. Zeby coś napisać i wydrukować BO MOGĄ. Ale to nic nie znaczy, że ktoś czyta i pisze. To umie to i tyle. Tyle to znaczy i nic poza tym. I rady mi nie dadzą cała kasa bez amazon moja i tyle. Matki - a ten paszport - ja go nie muszę przedłużac. Ja mam swoich wartości tyle, że mnie to nie potrzebne i tyle. Jakie mam wartości? Rózne i tyle. Niektóre już były znane w roku 2010 i wcześniej? Albo wszystkie...:(

Dlatego wiecie amazon. W SUMIE na logikę jest chiński bo Indianie to ani papier ani czcionka ruchoma. ALE INDIANIE w USA to państwo - amazon - to panstwo było. Co - z Chin byli Indianie? Nie z USA i tyle. No coś tam mogli być, ale państwo USA wiecie. I co? I to jest bardzo specyficzna historia i tak dalej. No to wiecie to mialo być jakoś wyjaśnione, zakończone, jakieś inne propozycje - może jedzenie sprzedawać? Magazyny spożywcze NIEMORALNI. No wiecie ale do sklepu mogli iść? Coś im wymyślić? No ale trucie trutką na szczury to wybaczcie. Co oni mogli robić? Magazyn to moralni by musieli być. No wiecie a jakby pracowali na magazynach to co? Zepsuliby im coś? I tyle. No to co innego - to mieli myśleć i koniec. Bo oni - taśma niemoralni, magazyn - niemoralni i wiecie RODZINA NA PRACĘ STAŁA to nie. No to jeszcze rodowody im zostały też. Na Niemcow? Nie wiem. Niczego nie umieli im wymyślić - kasacja. Ale zostawić amazona nie mogli wiecie jak niczego nie umieli wymyślić innego. To nie mogło być. Dlatego sie nie dali. To zmiana nazwy i tyle.

Wiecie to jst SKOMPLIKOWANE co tam można było wymyślić z tymi Indanami ale powiem wam też to takie - a po co im to morze było w tej Europie. MIELI SE NA CHINY RUSZYĆ - morze - żeby być lepszym od Chin. I są. Zwłaszcza rodziny mają lepsze powiedzą Indanie i srają ich jak zwykle. Może mieli być LESNIKAMI wiecie. W lesie żyć. Kiedy las wycieli. No to wiecie TYLKO BUDOWA ZOSTAWAŁA i jeszcze wszystko żle bo budowa to jest LATANIE PO NAGU tyle z Afryki - wielka niemoralność. Co to jest latanie po nagu? I wiecie oni latali po nagu na budowach i sie z nich śmiali wiecie a oni żeby nie zajeżdżać Afryki bo to tylko tyle i żeby mogli być i tak dawali radę i zaś trutka na szczury bo nic wyżej nie umieli zajść bo bez szkól. No i wiecie literka , cyferka - hmmm mieli se to wymyślić i tak by mogli być. Naprawdę :(

A teraz zobaczcie jak mam życie zniszczone? SLUBEM NA POGRZEBIE. Tak sie to robi? I wiecie TYLE MIELI PRZESŁAĆ DO POLSKI i powiedzieć mi,że matka miała ślub na pogrzebie. TYLKO TYLE i nie ma mnie tam NIGDY. Naprawde. Ale co? Kasa mi się należała -wyłacznie za to. I to wiecie jakby chora była. I ZA TO JEST AGNIESZKA ŚMIESZKA - królewska Śmieszka Ropuszka. Ogrywam ją Kornelem Makuszyńskim i królewną Śnieżką żeby nie było ze brygidki są bez sensu wiecie. I królewna Śnieżka to jest wrócona do życia przez królewicza pocałunkiem, ale to tylko tyle bylo, a nie że z księciem dziecko sobie zrobiła i poszła z nim do burdelu. I była tą księżniczką bo wiecie ona jest córką dyrektora banku, a ogrodnik? No NORMALNIE do dziecka w tej sytuacji ojciec PRACĄ powinien się już przyznać. Bo babcia sie do mnie nie przyznała. A do ogrodnika OJCIEC I MATKA się nie przyznali. I to jest dobrze, a ja żle. Ja zawsze byłam zła - ja sie urodziłam ze złym wyrazem twarzy. PO PROSTU I TYLE :( http://www.kciuk.pl/Jak-wyglada-slub-z-trupem-fotowideo-a79379/

sorry nie królewska Śmieszka Ropuszka tylko królewna Smieszka Ropuszka i wiecie wszyscy wolą ją ode mnie bo nie miała ślubu na pogrzebie a tyle jej po mnie zostało? A ja jakie miałam mieć takie życie? I wiecie cała zakonserwowana od brygidek? I wiecie ci Indianie w zakładach pogrzebowych byli chyba też - to tyle mogły robic - kosmetyczki trupów i tyle. A pili tam? I tak w Polsce jest pijaństwo bo woleli Polaków wiecie BO MORALNIEJSI - pili też w tym USA ale moralniejsi. Bo co oni tam robią? W zakładach pogrzebowych pracują. STĄD jedna kosmetyka w Polsce. A na zachodzie dostali magazyny i hale produkcyjne i sie nie dali i tyle. I to Chicago to jeden zakład pogrzebowy i tyle :(

Wiecie moja babcia nie wiedziała ( a szkoda!!!) że córce zrobił Otto ślub na pogrzebie i tyle. No ślub był to ojciec też był I TAK BY GO WSADZIŁA DO PIERDLA A tak nie. Nic mu nie umiała zrobić i wszyscy z niej lali. A z Indii też. Ale jednak był ten ślub na pogrzebie i koniec. To miał być żonaty i mieć 3 dzieci, nie uważacie? I odejść od tych brygidek. A tak Pan Bóg policzył mu to jako ważny ślub a za pogrzeb i kosmetykę żony niech brygidkom odda kasę wiecie i juz wszystko gra. Dziecko w Polsce to pasuje do poglądu tutaj że wszystko to tylko kasa. To tak akurat. Studia to matka się nie wtrąca - też nie oddała. A wiecie czemu było cicho? Bo nie miała stałej umowy o pracę. I jeszcze za studia nie oddała. I tym się łudzili. A mieszkania nie chcą bo mają honor. To mieli go od razu mieć i wtedy bym byla w KK NORMALNIE, a tak? Ja tam tylko łazę. Nic wiecej i sie zastanawiam do dziś CO JEST CO? Po co to jest i tak dalej. Ale te Pamiętniki z wakacji to powinni potępić. Naprawdę. Ale nic. A ojca Mateusza też. Co on to w szeryfa się bawi?

Wiecie ja sie im NIGDY nie dam bo babcia nie wiedziała o ślubie na pogrzebie i tak stwierdzili że starej rozum sie przemieszał na starość. A mieli sie pochwalić. Bo oni byli normalni, a ona nie. I nawet nauczycielki ze szkoły były na tym pogrzebie czy ślubie . No i wszystkie sie powiesiły i tyle. Po tym. Wcześniej nie . A to było po chyba 2-3 miesiącach wiecie. W LODÓWCE i tyle. No i pózniej ją zaczęło znosić. Choć mogło. I wyobraźcie sobie, ze ten ślub na pogrzebie też mógł być jakoś tam. I ona tak mogła myśleć - ze swojej historii. I dlatego Bóg do tego dopuścił i zobaczcie mam te Indie, ale jak? Żeby nie było, że stoję o papieża, matkę Teresę - co to za wartości? Nawet Diana ich nie chciała. Nie - stoję o coś innego. O CO? No domyślcie sie INDIE o co tam stać? I tyle. Jeszcze z Polski i takiej miejscowości jak moja PRZEKLĘTEJ jak Sodoma i Gomora.

Wiecie ja sobie stoję o Indie ale nie lecę juz nimi - znaczy lecę ale to nie jest OD ZAWSZE. Bo to nie ma sensu. Od zawsze miałam inne panstwa, a Indie są na 3 miejscu. Niemcy - eee tam - ale fajnie było. No tyle ile. Ja nie czułam sie Niemką. Mieli mi wytłumaczyć że Niemcy to rozgrzeszenie. A wiecie tutaj gdzie mieszkam takie cos? Cięzko. Wszyscy passy. Nie wytłumaczysz. Wszędzie wytłumaczysz w Polsce tu nie. Takim normalnym ludziom, ale tu jest 4 legenda i to jest też okolica, że na wszystkich CO TO MA BYĆ? Te legendy i tyle. I to jest okolica na przenarodowienie - tak to nie miało zostać i z tych legend ci ludzie są tacy jacyś - aaa nie wiem. Daleko stąd. Wszystko tylko nie to. Śląsk jest ciezki sie dowiem. To mialam być Polką i tyle. I w sumie jestem oddana na Skarbka, na 1 grosz, na okolicę, a u babci na rodzinę? I ze ślubu na pogrzebie NICZEGO NIE UMIAŁA SIE DOMYŚLIĆ. Widzicie jak córka z matką żyje żle, następnie córka umiera to dziecko widać należy oddać, a nie wywozić i stać sobie o zdjęcia - jak wygląda? No to jak już co na obiad jadło. Jak wygląda? Gruba nie byłam i tyle :(

Ja wiecie babcie mam bez Indii i tyle. Te Indie TROCHĘ miała makabrycznie ale miała wiecie - kurde przeżyć nie mogli , jeszcze Indie miała. No nic... tam działo sie strasznie wiecie, ale cóz... i wiecie kasa moja. Ja sie nie dam. Taka rodzina to lepsze Indiany. A pass po co mi? W takiej okolicy pass? Co wy - 30 trupów zaraz było. I to jeszcze NIEMIECKI. Amerykański mi ograli OSTATNIĄ KRETYNKĄ i tyle. I wiecie jak oni wyglądają dla mnie? Jak Kermit na trumnie Jima Hensona. Może i śmieszne... ale jakoś tak.... :(

Wiecie tak sie stało, że to sa pieniądze z całowania grobów - matka umarła i tak święcie w to wierzyła, a wiecie czemu ona miała spokój z ta kasa? Bo rodzice w ogrodnictwie porno , ten ojciec też swoja przeszłość miał, ta klasa w porno - gwałt ze szczególnym okrucieństwem i tyle. I co jeszcze? I tyle. Ale księża zaraz ją pogwałcili. A wiecie ona by to wiedziała i by wyjechała. Nie i koniec. A nie wiedziała i siedziała jak ciolek w Londynie. Jeszcze bez stałej umowy o pracę. Garnki miała, nawet by do kuchni poszła. I WTEDY by miał sens Otto jakby odnalazł ją w USA a tak? I tyle. Włosy Indian ma to może być, ale NIC NORMALNEGO TE WŁOSY Indian jak dla mnie i tyle :(

jak byłam malutka wiecie to powiesiła się jedna nauczycielka matmy w podstawówce i UWAŻAŁAM powiesiła sie ze ślubu na pogrzebie matki - wszyscy na mnie. No to bym musiała wiedzieć, ze takie skażenie mam. Ale też bym to olała.Ludzie to mają pomysly - bym powiedziała - nawet z pogrzebu robią sobie jaja i tyle. No ale to wszystko do czasu. I ta świnia wzieła i mi bank ograła. Bo wiecie malutka bankierka, a tak? I tyle. I matka szła do banku w ciąży - to wiedziały, ale że miała ślub na pogrzebie to nie. I wiecie z Londynu dziecko do krów oddać. No coś takiego. I najwyżej praca na poczcie - bo tak pasowało. No z czego już nie wnikajmy. I tyle :(

Gość bezdomnaaaaabezdomnabezdomna
To znowu ja, po przerwie. Patrzę co mi tu napisaliście w moim wątku, ale nic ciekawego. Moze dobrze, może żle. Wiecie jednak powinniście mnie choć przeprosić za to, ze się razem z Dostojnym i Janią wpierdoliliście w moją pracę a JAKIM PRAWEM? Dlatego będę pisała tak długo aż wam się rozwali życie tak jak mnie bo mam opinię, że w pracy fizycznej na zachodzie wytrzymać i poradzić sobie nie umiałam, a z zachodnich pieniędzy w Polsce coś chcę robić i ŚMIECH wiecie. Jeśli sobie z czymś nie poradziłam TAK NAPRAWDĘ to z seryjnymi!!! morderstwami - z pojedynczym nawet mi powiedzą. No to prawda, ale ja mam zjebany rodowód wiecie, ukradziony pass USA, rośline. Wiecie wszystko od początku w wieku 36 lat A KASA JEST Z AFRYKI i koniec. I się nikomu nie dam. Kasa jest za zombi - temat jest mi znany i koniec. Kasa jest za Wallis - no to wiecie - to może być prawda, ale to matka miała wiedzieć w szkole średniej bo nie rozumiała tego wszystkiego co się działo. Ale wiecie to po dziecko poszła i tyle. A w innym wypadku miała wiedzieć, że kasa jest na Wallis i pracy z tego nie będzie coś swojego ma mieć. Dlaczego ona miała to wiedzieć. I UWIERZCIE mi gdyby wszystko było inaczej TO BY BYŁO INACZEJ I TYLE. I koniec. TO BY BYŁO INACZEJ. Ale jest jak jest i tyle. Zrobili mi jedną tragedię i wiecie tragifarsę w życiu a mają mniemanie o sobie. I jeszcze co mam do powiedzenia w kwestii, że tyle lat na wsi mi zniszczyli. Powiem, że w podstawówce matematyczka się powiesiła, póżniej w średniej dyra, nauczycielki poszły - zwalili na mnie i pracy nie ma. No co mam powiedzieć. I wiecie ja bym wolała na cudze z tą kasą do pracy iść. Albo praca stała podzielić się i tyle. Ale kto mnie przyjmnie? Ja mam całe życie zniszczone przez KK. PO CO MI LICEUM takie głupie. To znaczy patron się nadawał, ale... wiecie ta szkoła to była NAPRAWDĘ dla przyszłej? obecnej kurwy parlamentarnej i to wszystko. Taka szkoła - ja tego nie rozumiałam - POZIOM BYŁ i tyle :( I to wszystko :( Ale czego? I ja to sobie przemieniłam jak to powinno być i ja z tej szkoły rezygnuję i tyle. No a reszta to se róbcie co chcecie. Ze studiów też - nazwiska mam od babci, a mieli mi powiedziec NORMALNIE , że jestem oddana od tej a tej osoby i bym pomyślała, że są chorzy umysłowo - dlatego było cicho, ale WSZYSTKO BYM ZROZUMIAŁA gdyby mi powiedzieli że matka miała ślub na pogrzebie i tak pasowało oddać mnie do Polski i tyle. BO TAK MIAŁO BYĆ sie dowiem. OK. Ale bez Indii już sa. No wiecie co ja mam ich po dupie ich całować, że sie nie kurwię? Idioci. A AKURAT TAK MIAŁO BYĆ - jedynie tyle wiecie miało być wielce i tak dalej. A reszta to w ogóle SZKODA GADAĆ i koniec. Bo tak zrobili żeby MIELI RACJĘ. Ślubem na pogrzebie? I tyle. Wiecie co to jest slub na pogrzebie - to jak np. jest król ma 1 żonę, ale powinien mieć więcej i z oszczędności JAK POWINNA być żoną wiecie to sie z nią żeni na pogrzebie bo się puszcza czy coś. Albo z kurwą na przyklad. I dlatego ten ojciec nie jest żonaty. A zwłaszcza w Indiach tak jest i tak babcia miała Indie. Choć ona ma Indie inaczej DZIŚ. A kiedyś nie rozumiała co się stało i tyle. Bo sie dowiecie, że królowa była na pogrzebie Diany i wszystko gralo, a to? A TO? Właśnie - takie coś wiecie. Dajcie spokój. Bo to jest właśnie z kurestwa jednego wielkiego - ślub na pogrzebie i mieli mi to powiedzieć i nawet tak wiecie liceum by pasowało, wszystko ZE ŚLUBU NA POGRZEBIE. Bo mojej babci tak Indie pasowały. A mnie też i tyle. I tak MIAŁO BYC i zawsze te Indie będzie miała tylko inaczej i tyle. Takie rzeczy wiecie...

Gość bezdomnaaaaabezdomnabezdomna
Wiecie ja stąd nie pójdę bo wy zabiliście moją koleżankę z taśmy JANINĘ też i tak dalej. I wszystko kryjecie. Moglibyście być jakbyście wiecie mi powiedzieli,że matka miała ślub na pogrzebie i STĄD MA OPINIĘ kurwy. Bo Bona też ją skreśliła ze kurwa. Jak każda inna jej powie i w dupie ją ma. Mnie też. Ale pieniądze W CAŁOŚCI moje bo tylko tak coś jeszcze pasuje a tak nic i tyle :(