Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczułam się dotknięta

ALE SIĘ ZAWIODŁAM!!! :(

Polecane posty

Jestem wielką fanką pewnej amerykańskiej pisarki. Ostatnio wyszła jej nowa książka i na jej oficjalnej stronie napisałam, że uwielbiam całą serię i ostatnia książka była super ale zawiodłam się zachowaniem jednego z bohaterów bo myślałam, że to porządny facet a wyszło, że wcale nie jest taki świetny bo próbował zgwałcić jedną z bohaterek. Ale ogólnie napisałam, że książka i cała seria super i, że nie mogłam oderwać. Dziś wchodzę na stronę tej pisarki i widzę, że mi odpisała. I to w dość agresywnym tonie, że powinnam przeczytać CAŁĄ serie zamiast ślepo oceniać (czyli to czego jeszcze w ogóle nie wydano a może i nawet jeszcze nie napisano). Niby nie napisała nic chamskiego ale ogólny wydźwięk jej wypowiedzi był agresywny i o charakterze wyraźnie zaczepnym. Tak mi się zrobiło nieprzyjemnie, że cholera. Aż mi się odechciało czytać jej książek... choć je uwielbiam.

A teraz zaglądam na jej stronę i... wykasowała i mój i swój post. :O To chamskie, nie? Co o tym myślicie???

Gość synneve
jaka to pisarka?

Gość taaa pisarze
to czesto debile,nie doceniaja,ze ktos w ogole chce czytac ich wypociny. a skrytykuj to sie obraza,skasuja i pojda plakac.

Nieważne jaka. Amerykanka. Pisze siance fiction i paranormal. Tyle, że ja nie napisałam, że Ona coś źle napisała. Czy, że beznadziejna książka. Czy, że Ona w jakiś sposób zawiodła. Przeciwnie napisałam, że książka i cała seria super. Zawiodłam się jednak na bohaterze (nie na pisarce) bo wydawał się w porządku a wylazła z niego gnida. No i na koniec dodałam, że nie mogę się doczekać następnego tomu i, że szkoda, że wyjdzie dopiero w kwietniu. Posta skończyłam zdaniem, że cała jej seria jest fantastyczna. A ta mi odpisała takim agresywnym tonem. "Zanim ocenisz może byś przeczytała serię do końca. Kwiecień to i tak szybko." No tak mi się przykro zrobiło, że masakra. :O

Chodzi o książki z serii Zmierzch.

Heh. Nie. Nie Zmierzch. Nie strawiłam nawet pierwszego tomu Zmierzchu. Nie mówiąc o reszcie. ;) Ciekawe dlaczego w ogóle wykasowała i mój i swój post?

Gość mam stajjjjla
W sumie też bym się zraziła.

Gość czyżby to była
Maggie stiefvater czy jakoś tak?

Gość wandalka
Cinda Williams Chima to ona? widziałam wczoraj ten komentarz!!!!

ja też się tak parę razy zawiodłam na muzykach jak pisałam nieraz na myspace lub fejsie i teraz skupiam sie tylko na utworach, a przemysleniami na ich temat nie dzielę się z twórcami, bo jak widać niektórzy nie lubią punktu widzenia innych. Wiem jak się czujesz, bo to miłe nie jest...

---> cygaretka Tak chyba najlepiej. Ale zrobiło mi się bardzo nie miło bo naprawdę bardzo lubię książki tej autorki. No i w sumie przecież pochwaliłam zarówno ostatnią jej książkę jak i pomysł na całą serię. Jedynie wyraziłam żal, że bohater, którego lubiłam i wydawał się bardzo w porządku w ostatnim tomie mnie negatywnie zaskoczył. A Ona wyskoczyła do mnie (niby bez wulgaryzmów) z taką bardzo chłodną wręcz agresywną odpowiedzią. Przykro mi się zrobiło bo jej książki do najtańszych nie należą. I wydaję po 10 $ na Amazonie (a wydała z 20 książek - kupiłam wszystkie), piszę jej, że jej książki są super a ta do mnie z gębą. A później jak pisałam w ogóle wykasowała mojego i swojego posta. Dlaczego? Nie wiem. Ale pozostał mi MEGA niesmak. Aż odechciewa mi się czytać jej książek (choć uwielbiam jej styl pisania). Kiedyś mailowałam z inną Amerykanką - Maia Underwood. Też byłam zachwycona jej serią o post-apokaliptycznym świecie i życiu nielicznych ocalałych. I Maia była tak miła, że czułam jakbym plotkowała z przyjaciółką. I też się z nią podzieliłam moimi mieszanymi odczuciami na temat zachowania głównej bohaterki w II tomie. Ale Maia w ogóle tego nie wzięła do siebie i była super miła. I z niecierpliwością czekam na III tom jej serii. A ta.... zachowała się jakbym ją obraziła, czy coś. :O To żadna z wyżej wymienionych. Żadna z książek tej Pani nie została wydana w PL.

---> Malutka Dlaczego? Zawiodła Cię tym co napisała?

Gość argumento
Jesteś popierdolona, nie dziwie się jej kimkolwiek jest.

Gość dodsjdjs;
nie wiem po co robisz taką wielką tajemnicę i jak ktoś pyta co to za autorka to odpisujesz: 'nie ważne..żadna z wymienionych'...conajmniej jakby to była mowa o siostrze rodzonej. nie rozumiem osób twojego pokroju :O