Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o opinie

specerówka x-lander x-go proszę o opinie

Polecane posty

Gość proszę o opinie

witam, podoba mi się ta spacerówka, ale nie widziałam za wiele opinii na jej temat. Więc proszę mamy, które mają i użytkują o podzielenie się opiniami. z góry dziękuję:) pozdrawiam

rewelacja lepszej nie widziałem no może land rover

Gość Zatrosnanamama
Przereklamowana.

Gość proszę o opinie
up:)

Gość mortissia
wózek zdecydowanie miejski ze wzgledu na rozmiar kolek(troche tresie na nierownosciach, ale przeszkadza to tylko rodzicom), dobrze sie czyscie i calkiem niezle prezentuje :) poza tym po zdjeciu blotnikow zdecydowanie lepiej sie prowadzi, denerwujacy jest stelarz pod wozkiem utrudniajacy troche dostep do kosza, ale rekompensuje to latwosc i szybkos skladania oraz rozkladania, male rozmiary po zlozeniu, jak również szerokie siedzisko dla dziecka, brakuje mi troche jakiejs kieszonki na drobiazg,i no i budka mogalaby by byc troche glebsza, ale to akurat mozna skorygowac parasolka, reasumujac idealnego wozka jeszcze nie sworzono, ale ten jak na parasolke wypada calkiem ok :)

Gość podniszę temet
proszę o jeszcze jakieś opinie. Jestem zainteresowana tym wózkiem. Wygląd super, cena też przystępna, ale jest tyle skrajnych opinii... Ja nie wymagam od "parasolki" nie wiadomo czego, potrzebuję jej głównie na wypady do miasta. Nie chcę też kupić badzieiwa, które się po dwóch spacerach rozklekocze. Czy wiecie do ile kg można przewozić w niej dzieci?? Jeśli są mamy, które użytkują już jakiś czas to bardzo proszę o opinie! Z góry dziękuję i pozdrawiam