Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfcscaszxc

do kiedy witaminy k i d

Polecane posty

Gość cfcscaszxc

jak karmie piersia?

Gość Sprzedająca mama
od początku

witamina k i d razem do 3 miesiaca :) od 3 miesiaca sama D3 :)) pozdrawiam:P my juz niedlugo konczymy k i d :)

o k ci nie powiem bo moje dzieci na mm były więc k nie podawałam a wit d lekarz kazał podawać tak długo aż ciemniączko nie zniknie w okresie letnim 1 krople a w jesienno-zimowym 2 krople

a no wlasnie,,,witaminy k i d TYLKO I WYLACZNIE dajesz jak karmisz piersia,,, modyfikowane juz je w sobie maja :)

wit k się nie daje jak dziecko jest na mm bo za dużo tego będzie!!!!! na szkole rodzenia nawet na to uczulają przynajmniej u nas za to wit d daje się tak długo jak długo ciemiączko nie stwardnieje mój syn ma 14 miesięcy i dalej dostaje 2 krople dziennie

Gość wefertv
przy samym cycku podaje sie k+d do konca 3 miecha potem juz tylko d, przy mm k sie nie podaje tylko d:) przynajmniej do konca 12mca

u nas rówież pediatra zalecił podawanie witaminy k i d, tylko witamine k do 3 miesiaca a d na razie do 3 roku zycia. takie wygodne w kapsulkach bobik nam zalecil. czy mozliwe jest dluzsze podawanie witaminy K?

Nie podaje sie dłużej niż do 3 miesiaca witaminy k. Czasem zalecaja krocej ja podawac ale rzadko. Dłużej podaje sie tylko witamine D3. ja bobik musze podawac ale tylko z witamina D3 i moje dziecko rozwija sie dobrze

Gość gość
Zamawiam laventi.pl/produkty/witamina-k2-200-uq-d3. Jest bardzo dobra.

Gość gość
Osobiście polecam laventi.pl/produkty/witamina-k2-200-uq-d3. Świetny produkt.

Gość gość
Nam pediatra zalecil podawanie witaminy D cały czas pomimo ukończonych 3 lat, tylko teraz zmieniliśmy na bobik dha.