Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda żona fajnego męża

jaki płyn ?? POMÓŻCIE

Polecane posty

Witajcie, mam takie krótkie pytanko, mianowicie, jaki waszym zdaniem jest najlepszy płyn do płukania? Chodzi mi o to żeby zapach utrzymywał się długo na ubraniach.

Gość mysiak87
Ja używam Lenora czarnego lub różowego. A jak nie ten to Sofin niebieski również ładnie pachnie i długo się trzyma ;)

Z tych na rynek polski to Silan uważam za bardziej trwały od Lenora, a z tych na rynek niemiecki to i zwykły Softlan jest super trwały.

Gość mialam lenor perfum
i stwierdzam ze jest beznadziejny!! Z czystym sumieniem moge ci polecic niemiecki SOFTLAN niebieski lub fioletowy. Zapach bajkowy, w calym mieszkaniu pachnie i utrzymuje sie caly czas na ubraniach. Mozna go kupic na targach i straganach. Uzywam tylko tego.

Gość irminka2
Ja uzywam Lenora fioletowego Aromatherapy. Ładnie pachnie i utrzymuje się dość długo na ubraniach. Zamiast płynu, można kupic takie saszetki pachnące do szafy, do kupienia w drogeriach, daja lepszy efekt.

A jaki wg was zapach jest najlepszy? Wiem, że to zależy od gustu ale chciałabym jednak posłuchać waszych opinii

Gość rozne tabletki
ja uzywam Lenor Infusions i to jest jak na razie najlepszy jaki mialam. Zapach utrzymuje sie az do nastepnego prania.