Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alciaa257

czy moge byc w ciązy? ..

Polecane posty

jakos miesiąc temu współżyłam z chłopakiem. to był mój pierwszy raz .. Teraz tak koło 20 stycznia powinnam miec okres a tu nic.. Zabezpieczaliśmy się. Była prezerwatywa i nie pękła. Ogólnie stosunek trwał bardzo krótko więc mozna by myslec ze nie doszło do pierwszego uniesienia nawet. Okres mam dopiero od niedawna .. jakies przeszło pół roku. bardzo późno dostałam swój pierwszy .. takrze jeszcze mam nierególarny mimo to jednak miałam raczej bardziej w terminie okres. teraz to sie ani na niego za bardzo nie zbiera .. niby mam bóle podbrzusza ale nic po za tym ...

Gość jesl
miesiaczkujesz dopiero od pol roku takze spokojnie nie ma mozliwosci zebys byla w ciazy skoro stosunek byl w prezerwatywie ktora jak mowisz nie pekla..okres sie spoznia bo moze masz stres..przebylas jakas chorobe badz cokolwiek

Gość jesl
a panikujesz bo jak piszesz byl to Twoj pierwszy raz i jak mniemam boisz sie zajsc w ciaze...wiec spokojnie bez stresu czekaj n okres..

Gość mamera
jesl ma rację ;) spokojnie, nie stresuj się bo wzmożony stres czasem opóźnia miesiączkę.

spokojnie;) ja przez stres opóźniłam miesiączkę ponad dwa tyg.. wszystko będzie ok;) a jeśli chcesz się upewnić to kup w aptece test ciążowy..