Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student12

kocham się w dziewczynie ale nie wiem jak zacząć

Polecane posty

Gość student12

kocham się w jednej dziewczynie już kilka lat. znam ją od dawna, ona chyba też jeszcze mnie pamięta (chodziliśmy do jednej klasy). za dużo z nią nie gadałem, chociaż i tak najwięcej niż w sumie z innymi dziewczynami. ale nie widziałem jej już parę lat. w końcu chyba się zacząłem przełamywać wewnętrznie, nigdy nie miałem dziewczyny, gry mi wystarczały, ale teraz cały czas o niej myślę, gdyby chciała to bym nawet dla niej olał moje hobby czyli wspomniane gry komputerowe. zrobiłbym dla niej niemal wszystko. kasy nie mam za dużo na wypady, randki itp ale to na razie w sumie nie problem, bo nawet z nią nie jestem a jakbym był to nawet do jakiejś dorywczej roboty mógłbym pójść. problem leży w tym, że nie mam praktycznie żadnego doświadczenia z kobietami, jak pisałem znam ją ale długo nie widziałem i nie wiem jak zacząć. jedyny kontakt do niej jaki mam to nr gadugadu.

Gość gdyby zdrajcy
nie zaczynaj, i nie błaźnij się

Gość Inisjałprawd
a wiesz gdzie mieszka?

Gość student12
jeśli się nie przeprowadziła gdzieś na studia to gdzieś niedaleko mnie mieszka (to samo osiedle). dokładnie nie wiem ale raczej bym znalazł

Gość student12
@2xup - w sumie to mam gdzieś czy się zbłaźnię czy nie, jeśli nie spróbuję to chyba zwariuję bez niej, więc nie mam nic do stracenia. przy okazji dzięki za motywację.

Gość niunia:):)
zaryzykuj zrób pierwszy krok wtedy będziesz wiedział na czym stoisz :) a więc powodzenia :)

Gość student12
czyli iść do niej i np umówić się na spacer? sorry za takie pytania ale naprawdę jestem lamą w tych sprawach - jak zacząć. dalej sobie poradzę, najgorszy właśnie pierwszy krok. czy może lepiej na gadu zagadać i po jakimś czasie próbować się umówić?

Może po prostu pójdź do niej do domu, kup kwiatka i zapytaj czy miala by ochotę wyjść z tobą na kawę lub do kina. Dziewczyny to lubią.

Gość niunia:):)
ja bym zaczeła od gg żeby nie było zbyt wielkiego rozczarowania na pewno sobie poradzisz mężczyzną w końcu jesteś :D