Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ademaaa

Zalety i wady mojego faceta - wytrzymalybyscie z takim?

Polecane posty

Gość Ademaaa

Wady: - musi zawsze postawic na swoim, - ma na wszystko swoje zdanie, - czyta ksiazki, co w przeszlosci byloby zaleta, ale dzis jest wada, - traci czas na swoje hobby (rowery), - duzo sie uczy, no w weekendy, zamiast spedzac czas ze mna, - pedant, - dosc niski - 175 Zalety: - pewny, to znaczy, ze mozna mu zaufac, - realnie patrzy na swiat, nie zaden artysta, - lubi swoje studia i chce sie w nich realizowac, - lubi samochody (ja tez lubie ;-)), - o wszystkim pamieta, co mu sie powie, - podoba sie niektorym moim kolezankom

Gość mylitllepony^^
traci czas na swoje hobbty rowery buahaha a ty kurwa jakie masz zainteresowania? telenowele i tipsy?:d

no to naprawde wielka wada 175cm mam 170 i zadziwiacie mnie kobiety tym jak wazny dla was jest wzrost sorry ale top dla mnie jakis obled

Gość accident anal
pusta baba i tyle....

Gość też nad tym ubolewam
pierwszy raz słyszę , ze czytanie książek to wada :(

Zakładasz ten topik już n-ty raz. Chłopak jak widać ma poukładane w głowie, powinien rzucić taką tępą lale, co jakąś pasję, czy czytanie książek uznaje za wady. On by wtedy odżył, a ty nie miałabyś problemu.

Gość panika-ra
zgadzam sie z wypowiedzia wyzej :D

Gość Ademaaa
Kwestia czytania ksiazek - kiedys to bylo cos fajnego, bo tylko z tego mozna bylo sie czegos dowiedziec. Dzis jest internet, ktory jest mniej czasochlonny i bardziej aktualny

Gość re88883
Ciesz sie ze masz takiego, bo moj: wady: - lenistwo - spedzanie wolnego czasu (a ma go duzo bo nie pracuje) w internecie i tv - oglada polskie telenowele i jest zapatrzony we wszystkie polskie pogodynki - nalogowy maniak sportu (oczywiscie ogladania) - buduje dom, ale na budowie siedzi jego ojciec bo mu sie nie chce - egoista, sknera, - nie mozna mu ufac (jesli chodzi o flirtowanie) - zadufany w sobie - lekko mamisynek - zero pomyslu na zycie (ma 34 lata) zalety: hymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość widac ta twoja przyjaciolka
gdyby nie podpunkt o ksiazkach to bym uwierzyla ale to musi byc prowo

Gość mylitllepony^^
tezmi sie tak wydaje;] takich kretynek nie ma:)

Gość Ademaaa
Nie podoba sie wam podpunkt o ksiazkach to OK. Ciekawe tylko czy byscie sie wkurzaly, gdyby facet zamiast z wami siedzial z ksiazka caly czas wolny. Dla mnie to chore

Ja bym z takim na pewno nie była, bo sama lubię postawić na swoim i pewnie ciągle byłyby kłotnie. Wszystko zależy nie tylko od tego jaki jest facet, ale jaka też jest ta druga strona. A co do "no to naprawde wielka wada 175cm mam 170 i zadziwiacie mnie kobiety tym jak wazny dla was jest wzrost sorry ale top dla mnie jakis obled" Nie to nie jest obłęd. Wysocy mężczyźni przeważnie prezentują się lepiej i można np przy nich założyć wysokie szpilki . Sama mam 175 cm wzrostu i nigdy nie spotykałam się z mężczyzną niższym niż 185 cm mimo że mam naprawdę fajnych niskich. Mój narzeczony ma 190 cm i jak dla mnie idealnie. To nie moja bajka, ale są przecież też niskie kobiety :)

Gość manio ciekawski
Ademaaa Kwestia czytania ksiazek - kiedys to bylo cos fajnego, bo tylko z tego mozna bylo sie czegos dowiedziec. Dzis jest internet, ktory jest mniej czasochlonny i bardziej aktualny ale ty jesteś tępa :D

Gość SNap
Ale ty masz problemy. O twoim chlopaku napisze jedno - wydaje sie normalny, w przeciwienstwie do ciebie

Gość what do you know
"- ma na wszystko swoje zdanie, - czyta ksiazki, co w przeszlosci byloby zaleta, ale dzis jest wada, - traci czas na swoje hobby (rowery), - duzo sie uczy, no w weekendy, zamiast spedzac czas ze mna, - pedant, - dosc niski - 175" To są moim zdaniem zalety a nie wady :D

Gość Boematte
jezeli czytanie ksiazek to wada to juz jestem stracony :O

Gość jkshefihepguhepuh
reee8888888888 to za co on tę chatę buduję, skoro nie pracuje? ja bym chyba z takim nei siedziała, skoro zlet nie ma, a to flirtowanie to kompletnie odpada:/

Gość Master DD
Dlaczego laski w Polsce to takie młoty?

Gość MEN2013
CZuję się doceniony tym postem

Gość Pesymistyczna
Chyba nie zdajesz sobie sprawy ze znaczenia słowa WADA.

Jest pedantem, więc nie wytrzymałabym z nim, albo on ze mną. Poza tym, świetny facet. Chciałabym, żeby mój się uczył, przykładał do studiów, albo czytał. Wtedy moglibyśmy leżeć na kanapie i razem czytać książki.