Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 555

:((

Polecane posty

Gość załamana 555

pisałam wam o mojej ciąży z żonatym:( i powiedziałam rodzicom i oni mówią żebym usunęła i już. tłumacze im że moge nie mieć juz póżniej dzici a mama mi odpowiedziałą: co z tego:( nie obchodzi ją to bo teraz niby co z bachorem zrobie:((( Ja bez nich nie dam rady, facet ma to gdzieś, ja nigdy nie pracowałam, nie mam kasy, nie mam nic

Gość ghdtfr
Nie usuwaj dziecka, nie jest niczemu winne, Poznasz kogos, komu nie bedzie to przeszkadzało.

a to Twoja ciaza i Twoje zycie, czy Twoich rodzicow ?? :-O w XXI wieku istnieje cos takeigo jak skuteczna antykoncepcja, trezba bylo wczesniej myslec !

Gość załamana 555
no tak tylko co ja teraz z sobą niby zrobię? za co bede zyła? oni powiedzieli ze mi nie pomoga

Gość maturks4
A matka i tak ma rację

Gość załamana 555
jak macie pisąć teksty w stylu trzeba było wcześniej mysleć to dajcie dupie siana. tera ztlo po ptakach każdy mądry jak go to nie dotyczy;//

Gość misia:):)
A może by tak jej pomogło jak by ją ktoś pocieszył a nie krytykował na samym początku!!

a co innego chcesz uslyszec ??? nie wiesz ze podczas uprawiania seksu mozna splodzic dziecko ?? :-O nie masz jak go wychowac, to lpeiej usun, zeby nie musialo cierpiec za matkle debilke :-O :-O

Gość załamana 555
do jelly belly weź jak Ci to nie leży się nie wypowiadaj bo w dupie mam twoje zdanie, pytam ludzi zyczliwych, a nie takich ktorzy czekaja aby komus pojechac na forum. zajmij sie czyms lepiej pozytecznym

Gość kochanica1234
Ile masz lat?? Jak to faceta nic nie obchodzi?!!! o alimenty podasz i "zaobchodzi"...

forum jest publiczne tak ? publicznie wywlekasz swoje brudy, to ja CI tez mam prawo powiedziec co na ten temat mysle. Mam nadzieje, ze masz 16 lat, wtedy jeszcze zrozumiem Twoja glupote.

Gość załamana 555
21 kończe w tym roku licenciat i poprostu sie boję jak to teraz będzie jak oni mnie nie pomoga, co ja ze soba zrobie

Gość misia:):)
każdy z nas ma w życiu problemy czasem jest tak zle że są chwile zwątpienia i rozczarowania ale warto podnieść się do góry i zacząc układać życie krok po kroku aby było Tobie i dzidziusiowi jak najlepiej

Gość kochanica1234
Urodzisz to podaj go do sądu o alimenty. A rodzice zmiękną jak zobaczą malucha:) zobaczysz:)

Gość załamana 555
ciekawe czy ty taka mądra i rozważna zawsze jestę czy tak jak przysłowie mówi najciemniej pod latarnią. kup sobie worek treningowy czy coś to wylejesz swoje rozgoryczenie

masz 21 lat, nie masz mieszkania, pracy, oszczednosci, faceta, rodzice sie na CIebie wypieli. To chyba logiczne, ze wyjscie jest jedno. Incazcej zmarnujesz dziecku zycie.

Gość kochanica1234
Ignoruj ją. Niedopchnięta dziś pewnie jest:)

Gość spoko ... chcesz sobie
spierrdolić życie z bachorem to powodzenia 🖐️ :classic_cool: polak/ka zawsze musi się na swoich błędach uczyć :O

kochanica1234 Urodzisz to podaj go do sądu o alimenty. A rodzice zmiękną jak zobaczą malucha zobaczysz taaa, dokladnie :-D :-D :-D w miedzyczasie karm i ubieraj dziecko z pieniedzy ktorych nie masz

Gość dobrze ci tak
on chce pewnie urodzić tylko dlatego żeby upszykszyc życie temu żonatemu facetowi.Jak tak można wchodzić w budziorami w cudze życie ...dobrze ci smakrulo że cię to spotkało.Dziecko powinnaś usunąc ,chyba ze chcesz być do końca sama jak palec.też mam koleżankę co uordziła i puściła się z męzatym i dzieciatym ,od 4 lat siedzi sama ibo rodzice ja wyrzucili ,a dzieciak głodem przymiera

Gość załamana 555
najgorzej mnie wkurza gadanie ojoj jaka glupia jestes ja wiem do ch**a co zrobiłam tylko ze czasu sie cofnac nie da i jest teraz i pozostaje pytanie co zrobic teraz:(| usunac? ja sie boję:(

Gość dobrze ci tak
usuń razem ze swoim mozgiem

dziecku i sobie i temu facetowi i jego rodzinie. Aborcja to najrozsądniejsze wyjście. I nie dziw sie ze budzisz odrazę większości ludzi w tym moja. Osobiście nie lubię kurestwa. I nie żal mi Cię w najmiejszym stopniu. Żal będzie po porodzie dziecka i tego ze powstanie kolejna patologia. Ale zrobisz jak uważasz.

Gość kochanica1234
Bywa i tak. Ale ona tak skończyć nie musi.

Gość załamana 555
do mpaniusi dobrze ci tak a może ciebie za rok coś podobne spotka, nogdy nie mow nigdy, takie albo choroba i moze jak bedziesz miala dosc zycia to zyczeci zeby ktos tez ci powiedzial dobrze ci tak

Gość tabascooo
Kochana uspokój się tylko :) Nie będę tu sypać morałów o antykoncepcji bo mleko się wylało. Chciałam Ci tylko powiedzieć jak starsza koleżanka. Po prostu zastanów się czy chcesz mieć to dziecko. To podstawa. Pamiętaj, że decyzja jest trudna i rzutuje na całe życie. Wiem, że nic teraz nie wydaje Ci się dobrym rozwiązaniem ale coś wybrać trzeba. Jak postanowisz urodzić nie musi być tak źle ! Jesteś dorosła masz wykształcenie - zawsze możesz podciągnąć. Pracę znajdziesz każdy ma teraz z tym problem no takie czasy. Faceta nie żałuj bo to frajer i tak napisze o każdym, kto ma swoje dziecko w dupie. Podaj o alimenty należą Ci się na wychowanie dziecka. A rodzice ? No cóż daj im czas jak zobaczą wnuka/wnuczkę będzie inaczej trzeba być naprawdę bez serca żeby nie pomóc własnemu dziecku i wnukowi. Zawsze są jeszcze organizacje pomagające samotnym młodym matką nie wiem chociaż wsparcie tam dostaniesz i się wygadasz. W urzędach pracy mają takie programy dla ludzi znajdujących się w podobnych sytuacjach tzn. młodych matek, ludzi w jakimś wieku co nie mogą pracy zdobyć itp. Na pewno będzie ciężko no ale jest nadzieja :) Jeśli usuniesz. To możesz nie mieć dzieci, możesz być wrakiem człowieka na całe życie lub mieć komplikacje zdrowotne. Ale "problem" zniknie i to tez trzeba napisać. Kieruj sie tym co Ty chcesz i powodzenia.

Gość dobrze ci tak
ty patrz na siebie i dopuśc do siebie krytyke ,że jesteś kurwą ,która bierze sie za żonatych ,takich jak ty mi nie szkoda

Gość dobrze ci tak
taa na pewno z dzieckiem znajdzie pracę i faceta, obudzcie się nie znacie realiów /Moja kuzynka usunęla 3 razy i teraz ma dziecko

Ludzie ale co ona ma sie zastanawiac czy CHCE miec to dziecko ???? nie ma gdziemieszkac, nie ma kasy, oszczednosci, pracy, rodziona sie na nia wypiela, i ma sie zastanawiac czy CHCE to dziecko ??? :-O :-O nie dziwi mnie naprawde, ze w Polsce jest tyle patologii :-O :-O